A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЄДНАЙМОСЯ! РАЗОМ МИ – ВЕЛИКА СИЛА

16 лютого в Україні відзначають День єднання. Свято встановлено «З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість…» - згідно з Указом Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» від 14 лютого 2022 року № 53/2022. Ідея Дня єднання виникла на початку лютого 2022 року, коли з'явилася інформація про те, що саме 16 лютого Росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україну. Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій. Відповідно, 14 лютого 2022 року, з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, Президент України Володимир Зеленський видав Указ, згідно з яким 16 лютого визначене Днем єднання в Україні. Про це він повідомив у відеозверненні до українців у понеділок, 14 лютого 2022 року. «Нам кажуть, що 16 лютого стане днем нападу. Ми зробимо його Днем єднання. Відповідний указ уже підписано. Цього дня ми вивісимо національні прапори, надягнемо синьо-жовті стрічки та покажемо всьому світу нашу єдність», — зазначив він.  

10:05 16.02.2022

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №53/2022 «ПРО НЕВІДКЛАДНІ ЗАХОДИ ЩОДО КОНСОЛІДАЦІЇ УКРАЇНСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА»

З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість постановляю:

09:20 16.02.2022

КОНСУЛЬТУЄ ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ: ЯК ВІДНОВИТИ КАР’ЄРУ ПІСЛЯ ТРИВАЛОЇ ПЕРЕРВИ?

У державній службі зайнятості запрацював новий проєкт – інститут спеціалізованого кар’єрного радника. Найперше – це продовження індивідуального підходу до клієнтів, але більш глибокий аналіз ситуацій окремих категорій населення. Серед таких клієнтів: учасники бойових дій; внутрішньо переміщені люди; безробітні, які мають інвалідність; безробітні «зі стажем», без професії та досвіду роботи.

21:19 14.02.2022

ПОЛІОМІЄЛІТ: ВАКЦИНАЦІЯ – ЄДИНИЙ СПОСІБ УНИКНУТИ НЕДУГИ

Як повідомив завідувач Канівського відділення Черкаського районного відділу ДУ «Черкаський ОЦКПХ МОЗ» Олексій Лисенко, восени 2021 року в 20-ти дітей на Рівненщині й Закарпатті було виявлено вірус поліомієліту. Нещодавно в Україні підтвердили ще 1 випадок захворювання на поліомієліт у дитини із Закарпаття. Щоб вберегти дітей від небезпечного захворювання на Черкащині й по всій Україні з 1 лютого розпочалася вакцинальна кампанія, так як щеплення - єдиний спосіб запобігти поліомієліту. Наразі ліків від цього високозаразного інфекційного захворювання, на жаль, немає.

20:53 14.02.2022

ДО УВАГИ ПАСІЧНИКІВ: ВІДБУДЕТЬСЯ ОНЛАЙН-НАРАДА ЩОДО ЗАХОДІВ З ПРОФІЛАКТИКИ ОТРУЄННЯ БДЖІЛ

Як повідомив директор Департаменту агропромислового розвитку Черкаської обласної державної адміністрації Ігор Глухов, 17 лютого 2022 року о 15-й годині відбудеться онлайн-нарада щодо заходів з профілактики отруєння бджіл. Запрошуємо взяти участь фахівців структурних підрозділів райдержадміністрацій з питань АПК, територіальних громад. Організатори онлайн-наради: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Департаменти АПР ОДА, Всеукраїнська асоціація громад, Всеукраїнський Конгрес Фермерів.

19:48 14.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь