A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОТРЕБУЮТЬ ПОСТКОВІДНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОТРЕБУЮТЬ ПОСТКОВІДНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ

Як повідомляє директор Комунального некомерційного підприємства «Черкаський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни Черкаської обласної ради» Сергій Задорожний, у зв’язку з ситуацією, що склалася в Україні через корона вірусну інфекцію, яка вражає всі органи та системи організму, більшість постковідних пацієнтів потребують стаціонарної реабілітації.

05:32 23.11.2021

ЦИФРОВІЗАЦІЯ І НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ

ЦИФРОВІЗАЦІЯ І НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ В АГРАРНОМУ СЕКТОРІ

Як повідомляє заступник директора департаменту взаємодії з експортерами та просування експорту – начальник відділу інструментів підтримки експортерів за кордоном Міністерства економіки України Едуард Терпицький, 24-25 листопада 2021 року Міністерство сільського господарства, продовольства та аграрних питань (MARFA) Республіки Корея організовує 4-годинний онлайн-семінар стосовно цифровізації та новітніх технологій в аграрному секторі: «Smart Agriculture Using Digital Technologies in Korea».

05:31 23.11.2021

ОГОЛОШЕНО ПРИЙОМ ЗАЯВОК ДЛЯ УЧАСТІ У НАЦІОНАЛЬНОМУ КОНКУРСІ «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА-2021»

ОГОЛОШЕНО ПРИЙОМ ЗАЯВОК ДЛЯ УЧАСТІ У НАЦІОНАЛЬНОМУ КОНКУРСІ «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА-2021»

Як повідомляє заступник голови Національної соціальної сервісної служби України Тетяна Лактіонова, Асоціація благодійників України оголошує прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2021». Цьогоріч стартує 15-й за рахунком – ювілейний - конкурс, що має на меті відзначити найкращі благодійні та волонтерські ініціативи, реалізовані протягом 2021 року.

05:29 23.11.2021

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ: МАЄМО ЗАВЖДИ ПАМ’ЯТАТИ

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ: МАЄМО ЗАВЖДИ ПАМ’ЯТАТИ

21 листопада цього року відзначаємо День Гідності та Свободи - – це свято не лише одного дня, це - про людей, їхні принципи, досягнення й досвід, які стосуються майбутнього цілих поколінь. Ідеологія відзначення цього свята базується на символічному зв’язку чотирьох знаменних віх вітчизняної історії – Українській революції 1917-1921 років, Помаранчевої революції 2004 року, Революції Гідності 2013-2014 років та нинішнього героїчного захисту громадянами України незалежності та територіальної цілісності своєї держави, геополітичного вибору нашого народу. При цьому всі ці історичні події розглядаються у контексті споконвічності прагнення українців до гідності та свободи, а також до життя в європейській сім’ї народів.

05:27 23.11.2021

РЕМОНТУЄТЬСЯ ШЛЯХ БЕРЕСНЯГИ-КОЗАРІВКА-СИНЯВКА

РЕМОНТУЄТЬСЯ ШЛЯХ БЕРЕСНЯГИ-КОЗАРІВКА-СИНЯВКА

У ці погожі листопадові дні кипить робота на ділянці шляху О 240706 Бересняги-Козарівка-Синявка, де проводиться поточний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення. Загальна протяжність ділянки – більше 4 кілометрів. Роботи виконує Товариство з обмеженою відповідальністю «Главшляхбуд», яке у жовтні цього року виграло тендер на проведення робіт, що проводився через систему Державних закупівель «Прозорро». Замовником означеного об’єму робіт виступає Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області».

13:46 18.11.2021

КЕРУЮЧИЙ СПРАВАМИ БОБРИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ МИКОЛА ЗОЦЬ: РОБОТА ЗА ПРИНЦИПОМ «СЕРЕД ЛЮДЕЙ - ДЛЯ ЛЮДЕЙ»

КЕРУЮЧИЙ СПРАВАМИ БОБРИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ МИКОЛА ЗОЦЬ: РОБОТА ЗА ПРИНЦИПОМ «СЕРЕД ЛЮДЕЙ - ДЛЯ ЛЮДЕЙ»

Робочий день керуючого справами Бобрицької сільської ради Миколи Михайловича Зоця розписаний ледь не на хвилини. Щодень – нові завдання, контроль виконання завдань із попередніх періодів та планування роботи всього колективу Бобрицької сільської ради, що на Черкащині. Серед тієї круговерті справ є у нього два основні фактори, які йому по-справжньому вдається гармонійно та дуже вдало поєднувати: люди і закони. Пояснення просте: щодня йому як керуючому справами сільської ради доводиться працювати серед людей і задля них. Закон, за словами М.Зоця, є основою будь-якого документа, рішення, дії в процесі забезпечення діяльності органу самоврядування, в якому наразі працює цей поважний чоловік.

14:01 15.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь