Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Інформація для ВПО

ПОРАДНИК ДЛЯ ВПО

Яка медична допомога надається внутрішньо переміщеній особі при інфаркті.

Безоплатна медична допомога при інфаркті міокарда надається у 78 лікарнях країни, за договором із НСЗУ в межах пакету “Медична допомога при гострому інфаркті міокарда”. Тож незалежно від місця реєстрації чи статусу, пацієнт може розраховувати на всі необхідні діагностичні обстеження та лікування.   

14:08 14.10.2024

До уваги ВПО!

Реабілітація дітей до трьох років, які народилися передчасно або хворими, є безоплатною для сімей внутрішньо переміщених осіб

14:03 14.10.2024

Які ліки пацієнти зі статусом ВПО можуть отримати безоплатно або з частковою доплатою за програмою “Доступні ліки”

Дбати про своє здоров’я важливо всім й усюди незалежно від місця проживання: постійного чи тимчасового. Особливо гостре це питання для пацієнтів зі статусом внутрішньо переміщених осіб, які мають хронічні захворювання або стани, і потребують регулярного прийому ліків. 

16:33 11.09.2024

Куди можуть звернутися внутрішньо переміщені особи для отримання допомоги щодо психічного здоров’я?

Стреси, недосипання, негативні спогади, переїзди, втрата і розлука з близькими, кризові  ситуації через війну впливають на психічне здоров’я.  Все це часто супроводжує внутрішньо переміщених осіб. Зволікання із отримання кваліфікованої допомоги погіршує психічне самопочуття та впливає на здоров’я безпосередньо.  

16:31 27.08.2024

Ведення вагітності та медична допомога при пологах – безоплатні для пацієнток зі статусом ВПО

Охорона материнства і дитинства є одним із пріоритетних напрямків Програми медичних гарантій. Тому незалежно від свого місця проживання і реєстрації, жінки при надії та породіллі можуть розраховувати на отримання якісних безоплатних послуг ведення вагітності та медичної допомоги при пологах. 

16:22 27.08.2024

Про заходи щодо запобігання ускладненню епідемічної ситуації з кашлюка, дифтерії та правця.

Протягом останніх десяти років показники охоплення щепленнями проти кашлюка, дифтерії, правця, відповідно до Календаря профілактичних щеплень в Україні, були недостатніми для забезпечення епідемічного благополуччя в країні. По жодному з антигенів не було досягнуто показника 95% - необхідного для створення колективного імунітету щоб забезпечити захист населення від спалахів та епідемій.

11:58 22.08.2024

Як людині зі статусом внутрішньо переміщеної особи укласти декларацію з сімейним лікарем ?

Ви вимушені були покинути своє постійне місце проживання і переїхати в інший регіон? Ваш сімейний лікар чи педіатр залишився за попереднім місцем проживання?  На новому місці проживання у вас народилася дитина? Саме в таких ситуаціях опиняються люди зі статусом вимушено переміщеної особи. Незалежно від місця проживання або реєстрації, вони можуть в повному обсязі отримувати медичну допомогу.

08:07 13.08.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь