A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

У службі зайнятості діють електронні сервіси для зручного пошуку  роботи та працівників

Дата: 26.11.2019 16:00
Кількість переглядів: 631

У роботу служби зайнятості протягом останніх років впроваджено ряд нових сервісів щодо надання послуг населенню та роботодавцям, зокрема, електронні кабінети пошукача роботи та роботодавця. Також клієнти служби зайнятості мають можливість презентувати себе у створених відеорезюме та відеопрезентаціях. Водночас є можливість зарекомендувати себе роботодавцю у форматі онлайн співбесіди.

У практику роботи впроваджено новий сервіс «електронна черга» для пошукачів роботи, за допомогою якого кожен бажаючий може самостійно, не витрачаючи зайвого часу, записатись на індивідуальний прийом до фахівця будь-якого центру зайнятості України та філії.

Для того, щоб спростити пошук роботи запроваджено «Електронний кабінет пошукача роботи», користувач якого має змогу створити власне резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитися з інформацією про тимчасову зайнятість та можливості професійного навчання. Крім того, зареєстрований власник кабінету може переглянути дані про заплановані та фактичні відвідування служби зайнятості, дізнатися про заходи, що будуть проводитися, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю.

Вже більше року працює «Електронний кабінет роботодавця», в якому клієнт має можливість переглянути актуальність реквізитів свого підприємства, стан укомплектування заявлених вакансій, кількість направлених претендентів на роботу, може здійснити підбір працівників шляхом перегляду резюме. Також роботодавець може в он-лайн режимі подавати звіти про потребу в працівниках.

З 2017 року в діяльності служби зайнятості впроваджені нові підходи, зокрема використання відеорезюме, відеопрезентацій роботодавців та його вакансій. На сьогодні на офіційному Ютуб-каналі Черкаського обласного центру зайнятості сформовано базу даних вакансій та резюме, використовуючи яку, роботодавці можуть підібрати потрібний персонал, а пошукачі роботи – ефективно презентувати себе роботодавцю та знайти постійне місце працевлаштування.

Використовуючи нові технічні розробки служби зайнятості є можливість здійснювати проведення он-лайн співбесід як з роботодавцями так і з пошукачами роботи. Ця послуга швидка, зручна та корисна, як для безробітного так і для роботодавця, оскільки за сприяння фахівців служби зайнятості роботодавець може напряму поспілкуватися з потенційним працівником, який у свою чергу має змогу в ході переговорів з’ясувати всі питання щодо майбутнього працевлаштування. Тобто потенційному претенденту на роботу непотрібно їхати безпосередньо на підприємство, а достатньо пройти співбесіду в режимі онлайн. Це економія і часу і коштів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь