A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Свято в Григорівці

Дата: 26.08.2020 13:57
Кількість переглядів: 606

Колоритне, барвисте і насичене дійство відбулося  23 серпня  у селі Григорівка. Відразу три події відзначала громада   на мальовничих Дніпрових кручах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Цієї сонячної літньої днини мешканці та гості села окрім  Дня Державного прапора та Дня Незалежості, святкували п’яту річницю  ансамблю «Наддніпряночка» Григорівського будинку культури та провели вже традиційний Всеукраїнський  фестиваль веселих, жартівливих та соромітських пісень. Учасники свята мали нагоду послухати пісень у неповторному виконанні, мелодійні переливи кобзи та ліри, помилуватися самобутньою та заворожуючою красою пейзажів, що не залишалися поза увагою відомих українських письменників та поетів, та навіть зробити пам’ятну світлину у  фотозоні, облаштованій в автентичному етностилі.    

            З нагоди свята голова Бобрицької громади Олена Штефан відзначила грамотами колективи «Наддніпряночка», «Вербиченька» та «Тростянецькі молодички» та вручила подяки місцевим підприємцям, які відгукуються на прохання людей, дбають та примножують багатство рідного краю.

            Гостями свята, на запрошення голови громади, були Голова Канівської  РДА Юрій Розе, керівник апарату Галина Москаленко, директор заповідника «Трахтемирів» Олег Теліженко, старости сіл громади. Свої пісенні таланти присутнім дарували народні  вокалісти з різних куточків України, народний ансамбль з Київщини «Веснянка» та місцеві виконавці.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь