A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

«Місто добра» - кризовий центр допомоги родинам!

Дата: 20.11.2020 09:16
Кількість переглядів: 456

 

 

“Місто Добра» – це благочинний всеукраїнський проект, великий комплекс надання соціальних послуг та притулку найбіднішим сім’ям задля збереження дитини в сім’ї.

В “Місті добра” борються за кожну маму для дитини, тут мами-безхатьки, мами-сироти та випускниці інтернатів, мами, розчавлені домашнім насильством і байдужістю, знайдуть прихисток і підтримку. Кожна мама отримає індивідуальний план свого особистісного зростання, з планами на майбутню освіту, здобуття професії. Буде визначено необхідний термін перебування в Місті відповідно до поставлених завдань та цілей. Основна мета: надати можливість отримати роботу, щоб мама могла сама доглядати та забезпечувати дитину в належних умовах. “Місто добра” – цемісце, для якого не будуть важливі бюрократичні приписки, віросповідання, національна приналежність. «Місто добра» – це пункт підтримки для діток і мам, які зможуть проживати тут доти, доки не подолають кризу, доки не стануть вільно та впевнено відчувати себе у суспільстві. Головна ознака “Міста добра” – це дитина поруч з мамою!

Фото без опису

Фото без опису

«Місто добра» розташоване на вулиці Річній, 10м.Чернівці. Величезне охайне подвір’я, акуратні газони і сучасний ландшафт. У цьому чотириповерховому будинку можуть одночасно жити 80 людей. Це мами з дітками, яким нема куди йти. Тут для них створили всі умови, аби розпочати новее життя. Величезний спортзал, а поруч – масажний кабінет. Бібліотека для мам та дітей, облаштований медичний пункт та кінозал, дві дитячі кімнати – для дорослих і «мацьопиків».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь