A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

Цьогоріч до участі у Форумі взаємовигідного партнерства бізнесу, влади і громади долучилися очільники об’єднаних територіальних громад із Черкащини, Київщини та Дніпропетровщини.

Дата: 15.02.2021 09:40
Кількість переглядів: 418

Цьогоріч до участі у Форумі взаємовигідного партнерства бізнесу, влади і громади долучилися очільники об’єднаних територіальних громад із Черкащини, Київщини та Дніпропетровщини.

Фото без описуПро це повідомляє «Kanos» із посиланням на інформацію Благодійного фонду «МХП – Громаді».

Розпочав зустріч директор «Урожаю» Олександр Воскобойнік, який зізнався, що дуже радіє успішним проєктам «МХП-Громаді», які уже рік реалізуються по всій Україні. Навів приклади вдалих проєктів на Черкащині, звідкіль і почалася соціальна робота благодійного фонду, який народився на «Урожаї» і називався «Урожай-Громаді».

Черкащина традиційно залишається лідером по впровадженню інноваційних проєктів для громад. Керівник презентував старт нового проєкту для підтримки здоров'я людей - розвиток скандинавської ходьби у селах та містечках, поділився успішним кейсом пілотного проєкту у Катеринополі.

Уже традиційно почесними гостями заходу є представники обласної влади, зокрема сьогодні на захід завітали  голова Черкаської ОДА Олександр Скічко та голова обласної ради Анатолій Підгорний.

Олександр Скічко наголосив, що влада буде всебічно сприяти чесному і прозорому бізнесу реалізувати соціальні проєкти на територіях присутності. Реалії сьогодення такі, що в умовах децентралізації у виграші - громади із інвесторами, як от сільськогосподарськими підприємствами. Закликав голів ОТГ бути ініціаторами змін на місцях, адже нині саме вони є першими особами у владному просторі.

Анатолій Підгорний також наголосив на необхідності об'єднання зусиль бізнесу та влади і подякував МХП за співпрацю з громадами та зокрема за організацію даного форуму.

Заступник голови правління з корпоративної соціальної відповідальності МХП  Ігор Лещенко розповів про розвиток напряму роботи КСВ. Зокрема у 2020 році вклад агрохолдингу у соціальні проєкти України склав 200 млн грн. Реалізовано 500 проєктів для громад. Поділився вдалими кейсами реалізованих проєктів у минулому році.

«Я завжди говорю, що потрібно викорінювати патерналізм на всіх рівнях», - так розпочала промову директорка БФ «МХП-Громаді» Тетяна Волочай. Розповіла, що співпраця з Благодійним фондом навчає громади бути прогресивними, мислити інноваційно та брати відповідальність за розвиток громад у свої руки. Директорка окреслила напрямок співпраці з громадами у 2021 році та оголосила про старт конкурсу мікрогрантів «Час діяти, Україно!».

Програми розвитку для ОТГ на 2021 рік презентувала директорка агенції регіонального розвитку Любов Ропало. А представниця департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА Віта Вдовиченко розповіла гостям про можливості розвитку туризму. Про те, як громаду залучати до прийняття рішень, учасники дізналися від директорки ГО «Молода Черкащина» Вікторії Феофілової.

Успішними практиками співпраці з бізнесом ділилися з присутніми і керівники ОТГ, зокрема жвавий інтерес викликав виступ Олександра Шпиля, заступника голови Миронівської міської ради.

Закінчився захід розважальним виступом чемпіонів «Ліги сміху» - команди «СМТ».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь