A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

БУДУТЬ РЕМОНТУВАТИСЯ ШЛЯХИ

Дата: 11.03.2021 15:07
Кількість переглядів: 506

У середу, 10 березня ц.р., голова Черкаської облдержадміністрації О.Скічко разом із головою райдержадміністрації В.Бандурко, головою райради О.Василенком та представниками Державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області» провели зустріч із представниками громад та старостами Пшеничницького і Григорівського старостинських округів, які звернулися до представників влади із проханням виділити кошти на будівництво чи ремонт шляху Трощин-Григорівка. (Принагідно: ситуація із вищезгаданою дорогою вже давно виносилася на розгляд місцевої територіальної громади; із відповідними листами-проханнями Бобрицька сільська рада зверталася до відповідних служб та відомств в області).

Відтак, візит очільника облдержадміністрації став реакцією на звернення громади. За словами Олександра Скічка, наразі коштів на капітальне будівництво вищезгаданого шляху в бюджеті немає. Проте вихід із ситуації є: цього літа будуть проведені ремонтні роботи, що дасть змогу забезпечити безперешкодний та безаварійний проїзд. Паралельно з ремонтними роботами буде готуватися документація для капітального будівництва шляху із водовідведенням та відшукуватимуться можливості закладення в бюджет і виділення необхідного обсягу коштів на ці роботи.

Цього ж дня заступник Бобрицького сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.Коробочка разом із представниками Державного підприємства «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області» провели обстеження ділянки шляху «О240706 Бересняги-Козарівка-Синявка» загальною протяжністю 4,3 кілометра, що ввійшла до «Переліку об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах у 2021 році» з метою проведення в подальшому ремонту вказаної ділянки шляху.

Текст, фото – Віра Загородня


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь