A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

МЕДИЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ БОБРИЦЬКОЇ ГРОМАДИ ЗАБЕЗПЕЧЕНО СЛУЖБОВИМ АВТО

Дата: 13.03.2021 11:37
Кількість переглядів: 514

У рамках програми «Доступна Медицина», ініційованої Президентом України, на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 06.12.2017р. «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 10.10.2018р. «Про затвердження Переліку заходів, що фінансуються у 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, щодо забезпечення службовим автотранспортом медичних працівників комунальних закладів охорони здоров’я, що працюють у сільській місцевості» (зі змінами), в п’ятницю, 12 березня ц.р., на потреби медичних працівників амбулаторії загальної практики – сімейної медицини Бобрицької сільської ради Черкаської області передано автомобіль HAVAL H2, загальною вартістю майже півмільйона гривень.

За словами Бобрицького  сільського голови Олени Штефан, медичні працівники місцевої амбулаторії відтепер стануть більш оперативними та мобільними, а відтак – якість та швидкість медичного обслуговування населення громади поліпшиться.

Ключі від автомобіля, а також висловили вітання та побажання успіхів не лише у справі охорони здоров’я населення, а й загалом – на благо громади, - вручили голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Скічко та його заступники Роман Сущенко та Лариса Кошова. Принагідно: цього дня отримали такі автомобілі дванадцять територіальних громад Черкащини.

Текст – Віра Загородня


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь