A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВИЇЗНИЙ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ У КОЗАРІВЦІ-СИНЯВЦІ: НАБОЛІЛЕ – У КОЖНОГО СВОЄ

Дата: 19.03.2021 15:57
Кількість переглядів: 428

У четвер, 18 березня ц.р., виїзний особистий прийом громадян у населених пунктах Бобрицької територіальної громади згідно з попередньо анонсованим графіком здійснювала заступник Бобрицького сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Коробочка.

 

У Козарівці до Людмили Луківни на прийом прийшли 6 осіб. Кожен із козарівчан звертався із особистими питаннями. Так, жителі вулиці Горяної нарікали на пошкоджене шляхове покриття, що з кожним днем дедалі руйнується і наразі потребує ремонту. Двоє жителів села звернулися з проханням допомогти вирішити земельні питання. Також козарівчани просили сприяти в питаннях одержання орендної плати за їхні земельні ділянки від орендарів через відділення «Укрпошти» тощо.

 

Жителі села Синявка із вулиці Колгоспна звернулися до заступника Бобрицького сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.Коробочки з проханням вирішити питання освітлення їхньої вулиці.

 

Окремі громадяни і в Козарівці, і в Синявці порушували питання надання матеріальної допомоги у зв’язку із складним фінансовим становищем у зв’язку із тяжкими невиліковними недугами членів їх сімей, родичів.

Кожне з піднятих питань було почуто, взято до уваги, відповідно – будуть вживатися відповідні заходи.

 

За кожним зверненням – людські інтереси, чиєсь життя, біль, проблема тощо.

Відрадним є той факт, що колективних звернень небагато – відповідно, загальних питань, що стосуються життя громади того чи іншого населеного пункту, стає дедалі менше. Наявність особистих питань чи проблем – життєва закономірність будь-якого суспільства. І головне в таких ситуаціях – відчути чиюсь увагу, підтримку, і, що не менш важливо, - отримати допомогу з боку місцевої влади. В даному випадку – з боку сільської ради, її посадових осіб. Саме ця функція – пріоритетна в роботі сільського голови, його заступника, керівників виконавчих органів сільської ради.

 

Текст, фото – Віра Загородня      

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь