Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

У ГРИЩИНЦЯХ ПИЛЬНІ ОДНОСЕЛЬЦІ ЗАТРИМАЛИ ЗЛОДІЇВ

Дата: 20.03.2021 11:52
Кількість переглядів: 352

Вчора, 19 березня 2021 року, близько 12-ї год. 30 хв. на телефон Бобрицького сільського голови Олени Штефан надійшло повідомлення від жителів села Грищинці про те, що на одному з обійсть по вулиці Князя Святослава пораються невідомі особи – виносять із двору та відразу вантажать на автомобільний причіп залізні й алюмінієві речі (миски, чавунці тощо). За лічені хвилини разом із Бобрицьким сільським головою О.Штефан, Грищинецьким старостою Н.Возною та директором КП «Добробут» М.Пустовітом біля затриманого авто крадіїв зупинилося й авто поліції, виклик котрої здійснила негайно після отримання повідомлення Олена Василівна. Невдовзі до обійстя під’їхали й рідні власниці домоволодіння, яка наразі проживає тимчасово у м.Канів, тож будинок знаходиться під наглядом небайдужих односельців. Саме вони побачили у дворі старенької непроханих гостей та викликали сільського голову і, тим часом, затримали злодіїв разом із авто.  

 

Затримані відразу зізналися у скоєному та каялися в заподіяному, обіцяючи більше не повторювати таких дій. Винних передано до рук поліції. Тож подальша їхня доля – в межах закону та дій правоохоронців. Родичі власниці  житла щиро дякували небайдужим односельцям, сільському голові і старості та працівникам поліції за оперативні дії щодо затримання злодіїв, а ще – вони сподіваються на справедливість законного покарання затриманих, адже, за свідченнями грищинчан, цих осіб бачили в межах села вже неодноразово.

 

В боротьбі із правопорушниками, як показує досвід, велику роль грає громадянська свідомість кожного з нас: адже від дій злочинців не застрахований ніхто, а зупинити зловмисника можна, вчинивши хоча б мінімальні дії – зателефонувати до поліції та розповісти про те правопорушення, очевидцем якого ви стали. Таким чином можна врятувати не лише чиєсь майно, а навіть життя, і, як наслідок, потурбуватися на майбутнє і про власну безпеку.

 

Текст, фото – Віра Загородня

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь