A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ІЗ МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЩАСТЯ

Дата: 20.03.2021 15:23
Кількість переглядів: 453

За Резолюцією ООН на її 118-му пленарному засіданні 28 червня 2012 року було визнано актуальність щастя та благополуччя загальнолюдськими цінностями. Тим же документом Організація Об’єднаних Націй запропонувала всім державам-членам, міжнародним та регіональним організаціям, а також усьому громадянському суспільству застосовувати більш комплексний, справедливий і збалансованний підхід до економічного зростання, що, в свою чергу, сприяє викоріненню бідності, сталому розвитку та забезпеченню щастя і благополуччя всіх народів. Відтак, щороку із 2013 року світ відзначає 20 березня як Міжнародний День Щастя.

 

Побажання мати велике щастя чи бути завжди щасливими стали традиційними для кожного з нас. Проте, ми рідко замислюємося над самою сутністю поняття «щастя». Погодьтеся, щастя – це явище не таке вже й часте, якщо сподіватися на нього з чиєїсь подачі. Та й вічного щастя теж, як виявляється, не буває. Все залежить від нашого власного сприйняття хороших новин, подій, нашого стану. Та, зрештою, як стверджують мудреці, для щастя багато й не треба: лише б були живими-здоровими наші рідні, близькі, знайомі – дорогі нашому серцю люди, тільки б усе задумане здійснювалося, і щоб лишень добро і злагода усім були. Здається, так мало для щастя треба…

 

А сьогодні – усіх вітаємо з Міжнародним Днем Щастя. Нехай у кожного з нас буде той мінімум, що перелічений вище. А ще – хай буде завжди мирним небо, світлим – даль і майбутнє, радісним – похід на роботу і повернення додому, смачною і наповненою незабутніми враженнями і відчуттями весна, і хай лік тим веснам буде нескінченним!

 

Олена Штефан, Бобрицький сільський голова

Виконавчий комітет та депутатський корпус Бобрицької сільської ради

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь