A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЧЕРГОВА СЕСІЯ БОБРИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ: НА КОЖНЕ ПИТАННЯ Є ВІДПОВІДЬ

Дата: 23.03.2021 14:49
Кількість переглядів: 410

У вівторок, 23 березня ц.р., у приміщенні Бобрицької сільської ради відбулося чергове сесійне засідання. На розгляд сесії загалом було винесено більше 80 питань.

Перед початком засідання Бобрицький сільський голова Олена Штефан вручила Михайлу Гончарову посвідчення довіреної особи депутата Черкаської обласної ради Володимира Братанича.

До розгляду питань, винесених на сесійне засідання, депутат Г.Погрібна подала депутатський запит щодо законності проведення робіт із вирізання зелених насаджень у сквері с.Литвинець. У виступі-відповіді Бобрицький сільський голова О.Штефан наголосила на законних підставах проведених робіт та пообіцяла надати всі необхідні документи для підтвердження відповідності чинному законодавству піднятого питання, а також додала, що сільська рада має в наявності кошти і вже замовила відповідний посадковий матеріал для оновлення улюбленого куточка литвинчан та закликала долучитися до акції посадки молодих дерев.

Далі депутати приступили до обговорення та затвердження питань, що напряму стосувалися діяльності сільської ради та її виконавчих органів. Зокрема, зупинилися на питаннях «Про внесення змін до рішення Бобрицької сільської ради від 14.12.2020р. №3-1/VІІІ «Про затвердження плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік», «Про затвердження Регламенту відділу Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Бобрицької сільської ради та режиму роботи відділу», «Про затвердження передавальних актів щодо передачі майна КП «Господар», що припинило свою діяльність в результаті приєднання до КП «Добробут», «Про Програму організації рятування людей на водних об’єктах Бобрицької сільської ради Черкаської області на 2021-2022 роки», «Про внесення змін до бюджету Бобрицької сільської ради на 2021 рік» та інші, що були попередньо досконально розглянуті на засіданнях відповідних комісій та затверджені сесією із деякими несуттєвими зауваженнями та пропозиціями.

Потім депутати приступили до розгляду заяв щодо вирішення земельних питань. Підсумки розгляду земельного блоку питань можна дізнатися на офіційній сторінці Бобрицької громади у розділі «Архів документів» (за посиланням: https://bobrycka-gromada.gov.ua/docs/).

Текст, фото – Віра Загородня

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь