A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

БЕЗКОШТОВНА ПСИХОЛОГІЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ В РЕАБІЛІТАЦІЙНИХ УСТАНОВАХ УКРАЇНИ ДЛЯ УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ ТА ПОСТРАЖДАЛИХ УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ

Дата: 25.03.2021 09:57
Кількість переглядів: 685

Особи з числа учасників антитерористичної операції та постраждалі учасники Революції Гідності забезпечуються послугами з психологічної реабілітації відповідно до:

- Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із психологічної реабілітації учасників антитерористичної та постраждалих учасників Революції Гідності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.07.2017р. №497;

- Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017р. №1057;

Для проходження психологічної реабілітації учасник антитерористичної операції, які проживають на території Бобрицької сільської ради звертаються до відділу соціального захисту населення Бобрицької сільської ради (далі - Відділ).

До заяви на психологічну реабілітацію учасник АТО додає копії та оригінали документів:

- посвідчення учасника бойових дій, або особи з інвалідністю внаслідок війни, або учасника війни;

- документа, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції у період її проведення.

Спеціаліст управління соціального захисту населення Черкаської райдержадміністрації надсилає обраному учасником антитерористичної операції суб’єкту надання послуг запит щодо його готовності до надання послуг із психологічної реабілітації, узгодження дати початку її проведення та укладення договору про надання послуг із психологічної реабілітації.

Після надходження від суб’єкта надання послуг письмового підтвердження щодо готовності надання послуг із психологічної реабілітації та узгодження дати початку її проведення управління укладає договір із суб’єктом надання послуг та учасником АТО.

Послуги із психологічної реабілітації можуть надаватися в індивідуальній та груповій формі. У разі проходження реабілітації в стаціонарних установах тривалість курсу не перевищує 18 днів.

Надання послуг із психологічної реабілітації у стаціонарних умовах може проводитися не більше ніж один раз протягом бюджетного року.

Гранична вартість послуг із психологічної реабілітації визначається щороку наказом Мінсоцполітики за пропозицією Служби та за погодженням із Мінфіном.

 

Наталія МАЛЮК,

начальник Відділу соціального захисту населення Бобрицької сільської ради


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь