A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

25.03.2021 Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту-проєкту рішення Бобрицької сільської ради «Про порядок передачі в оренду комунального майна Бобрицької сільської ради Черкаської області»

Дата: 25.03.2021 15:41
Кількість переглядів: 504

Повідомлення про оприлюднення проєкту

регуляторного акту-проєкту рішення Бобрицької  сільської ради Черкаської області «Про порядок передачі в оренду комунального майна Бобрицької сільської ради Черкаської області»

 

         Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляємо про оприлюднення проєкту рішення Бобрицької сільської ради Черкаської області  «Про порядок передачі в оренду комунального майна Бобрицької сільської ради Черкаської області» (далі – проєкт регуляторного акту).

         Розробник проєкту регуляторного акта – відділ економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Бобрицької сільської ради.

         Мета розробки та впровадження зазначеного регуляторного акта :  у  зв’язку з прийняттям Закону України «Про оренду державного та комунального майна», постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання оренди державного та комунального майна», «Про затвердження примірних договорів оренди державного майна», необхідно привести до норм чинного законодавства порядок передачі в оренду комунального майна Бобрицької сільської ради Черкаської області. Це дозволить збільшити надходження до бюджету Бобрицької сільської ради від оренди комунального майна, механізм передачі в оренду комунального майна зробиться більш прозорим, підвищить імідж місцевої влади.

         Повний текст проєкту регуляторного акта та відповідний аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному вебсайті Бобрицької сільської ради (https://bobrycka-gromada.gov.ua).

         Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта приймаються відділом економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Бобрицької сільської ради  протягом одного місяця з дати його опублікування на паперових носіях за адресою: 19014, Черкаська обл., Канівський район, с.Бобриця, вул.Дружби, буд. 4, або в електронному вигляді на електронну пошту : bobryca_rada@ukr.net  з поміткою “Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акта, розробником якого є відділ економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Бобрицької сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь