Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

26 БЕРЕЗНЯ - ДЕНЬ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ

Дата: 26.03.2021 09:35
Кількість переглядів: 589

Цього дня Україна святкує День Національної гвардії України.  Сучасна Нацгвардія - підрозділ, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України та має правоохоронні функції, була створена 12-го березня 2014-го року Законом України «Про Національну гвардію України». До її складу увійшли внутрішні війська України, добровольці і патріоти, що стали на захист народу і державності України в один з найважчих моментів у новітній історії країни, посягань на її цілісність і суверенітет. Вона призначена для гарантування громадської безпеки та охорони порядку, захисту життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства й держави. До її обов’язків також входить участь в антитерористичних операціях, припинення діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань, терористичних організацій, організованих груп і злочинних організацій.

 

Ми вітаємо гвардійців та їх родини з Днем нацгвардії. Бажаємо міцного здоров'я, залізного терпіння і хороброго духу. Нехай всі ваші цілі і мрії будуть легкодосяжними. Залишайтеся такими ж сміливими, сильними і цілеспрямованими. Знайте: ви - приклад мужності для всіх чоловіків у нашій країні й за її межами! Бажаємо гідно служити народові України, бути вірними присязі, високого професіоналізму, здоров’я та стійкості.

 

Олена Штефан, Бобрицький сільський голова

Виконавчий комітет та депутатський корпус Бобрицької сільської ради

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь