A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

СКВЕР У СЕЛІ ЛИТВИНЕЦЬ: ОНОВЛЕННЯ ПРОВЕЛИ МЕТОДОМ НАРОДНОЇ ТОЛОКИ

Дата: 02.04.2021 20:56
Кількість переглядів: 459

У п’ятницю, 2 квітня ц.р., у Литвинці біля клубу дружно збиралися всі ті, кому дуже хочеться, аби оновлений сквер уже невдовзі зазеленів-потішив усіх новими деревами і декоративними кущами. До роботи теж взялися дружно - під умілим керівництвом заступника Бобрицького сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Людмили Коробочки та начальника відділу освіти, культури, молоді і спорту виконавчого комітету Бобрицької сільської ради Анни Бабенко.

Із чудовим настроєм дружно робили розмітку для нових алей, накопували ямки, носили воду та саджали кущі спіреї, форзиції. З любов’ю поливали і притримували під час загортання (а дехто – нагрібав землю просто руками, аби не пошкодити тендітні деревця) саджанці лип, катальп, туй, беріз. Яскраво-зеленими пірамідками виструнчилися в рядочки свіжо-висаджені ялинки. Усім знайшлася робота: і активістам та патріотам рідного села, і працівникам виконавчого комітету та Литвинецького старостату Бобрицької сільської ради, і учням та вчителям Комунального закладу «Литвинецький ліцей», і працівникам Закладу дошкільної освіти «Сонечко», і Комунального підприємства «Добробут», і представникам Канівської філії Державної служби зайнятості, і тим, хто наразі перебуває на обліку в цій службі та виявив бажання долучитися до громадських робіт на благо своєї громади, і, звичайно ж, депутатам сільської ради. Загалом в оновленні улюбленого куточка в Литвинці взяли участь близько п’ятдесяти осіб.

За кілька годин роботу дружно скінчили. До смачнючої каші, що її старанно варила секретар Бобрицької сільської ради Лариса Добровольська, взялися так само дружно. Дощ, що розпочався коли вже закінчували роботи в сквері, вирішив ніби допомогти тим, хто озеленював литвинецьку родзинку, поливши дрібними краплями деревця та кущі, щоб краще приживалися. Хай зеленіє-радує литвинецький сквер на втіху і старшим, і малим – заради теперішнього і майбутнього!       

Текст, фото – Віра Загородня       

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь