A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ДО ГРИГОРІВСЬКОЇ «НАДДНІПРЯНОЧКИ» ПРИЇЗДИЛО ТЕЛЕБАЧЕННЯ

Дата: 03.04.2021 21:26
Кількість переглядів: 588

У суботу, 3 квітня ц.р., у село Григорівку для зйомок телесюжету про самодіяльний вокальний гурт «Наддніпряночка» (художній керівник – Олександр Павленко) приїздив із знімальною групою тележурналіст Андрій Борис. Так-так, саме той перший український тележурналіст Андрій Борис, який у 2017 році побував у Північній Кореї. А цього дня він разом із оператором Владиславом Костюком завітав до Григорівки із наміром підготувати матеріал про «місцеву сенсацію».

- Інформацію про самобутній гурт «Наддніпряночка» із села Григорівка я випадково знайшов в інтернеті – там було відео з фестивалю сороміцької пісні, що проходив тут у 2017 році. Мені цікава тематика жартівливої народної творчості. Як виявилося, цей гурт – справжній феномен. Пісні у виконанні «Наддніпряночки» є колоритними, по-справжньому автентичними. У нас, українців, є такий недолік – ми не вміємо себе показати, чи то пак! – подати, аби зацікавити і на цьому бодай щось заробити, - розповів тележурналіст в інтерв’ю для засобів масової інформації Бобрицької громади під час зйомок сюжету.

Загалом знімальна група та зірки місцевих помостів працювали кілька годин. Як зізнався А.Борис уже після запису сюжету для телебачення та відео-інтерв’ю із учасником гурту, художником Олександром Кравченком, «Наддніпряночка» та її творчість для нього стала справжнім відкриттям. У найближчі дні матеріал буде готуватися до виходу на екрани, і вже до кінця цього місяця в одному із випусків «Фактів тижня» на телеканалі «ICTV» і на популярному відеохостингу «YouTube» можна буде дивитися відео-сюжет про місцеву сенсацію – гурт «Наддніпряночка».

До речі, саме в Григорівці в останні кілька років проводиться фестиваль сороміцької пісні, що став уже традиційним. У минулорічних фестивалях брали участь митці не лише з України, а навіть із європейських країн. За словами Андрія Бориса, йому було б цікаво побувати на такому заході. А поки що наддніпрянські співанки можна буде почути і побачити на телеканалах та в інтернеті.

Текст, фото – Віра Загородня

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь