A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

БОБРИЦЬКА СІЛЬСЬКА РАДА І ПРАТ «МИРОНІВСЬКА ПТАХОФАБРИКА»: ВЗАЄМОДІЯ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО

Дата: 05.04.2021 19:40
Кількість переглядів: 582

Шість новеньких сучасних кулерів для води відтепер забезпечуватимуть належний питний режим дітям та вчителям у школах Бобрицької територіальної громади.

Їх навчальним установам було презентовано від ПрАТ «Миронівська птахофабрика» за підсумками проведення екологічної акції до Всесвітнього дня води, що його відзначали 22 березня.

Загалом акція відбулася в межах спільного плану заходів підприємства та Бобрицької громади, погодженого на 2021 рік.

Як розповіла начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту виконавчого комітету Бобрицької сільської ради Анна Бабенко, до участі в акції з нагоди Всесвітнього дня води долучилися всі 5 навчальних закладів – Бобрицький, Литвинецький, Грищинецький, Потапцівський ліцеї та Козарівська початкова школа. Всі разом вони підготували близько 15 відеоробіт на тему води.

– Ми спеціального не обмежували формат участі для дітей, адже це можливість для кожного проявити свій креатив та бачення теми води, - розповідає Анна Миколаївна. - Лише розділили учасників на дві вікові групи – учні молодших класів та «старша школа». Тож у результаті отримали багато цікавих, творчих і різнопланових робіт. Хтось розповів про необхідність раціонально використовувати води, хтось показав, як про неї потрібно дбати, розчищаючи джерела й потічки, а найменші навіть презентували театралізовану сценку на задану тему. Однак, найважливіше, що головний меседж про цінність води донесли всі учасники, за що отримали чудові призи від нашого партнера – кулери!

До речі, подарунки гідно оцінили директори шкіл, які вже повезли їх до своїх навчальних закладів. Так, очільник Бобрицького ліцею Михайло Гончаров зауважив, що кулери дозволять забезпечити безперебійний доступ до якісної питної води у школі: «До того ж, це новинка для наших дітей, адже по селах ще кулери не набули такого широкого застосування, як у містах. Стаємо сучаснішими!»

У свою чергу керівниця відділу охорони навколишнього середовища Миронівської птахофабрики Світлана Ніколаєнко відзначила символічність таких подарунків:

– Це дуже показово, що за свою небайдужість до водних ресурсів діти отримали кулери – пристрої, що дозволяють споживати чисту воду й водночас бути ощадливими. Це ніби закріплення знань на практиці. Ми постійно взаємодіємо з громадами Канівщини, з кожною окремо маємо свій план екологічних заходів і приємно, що підростаюче покоління долучається до їх реалізації. Цього разу ми були дійсно вражені активністю і залученістю дітей, а ще - їх креативним підходом до висвітлення теми. Це, якраз, і є приклад екологічного виховання з дитинства.

 

Із сторінки ПрАТ «Миронівська птахофабрика» в соцмережі «Фейсбук»

https://m.facebook.com/myronivskaptakhofabryka/

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь