A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІДБУЛАСЯ ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ БОБРИЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 07.04.2021 19:41
Кількість переглядів: 610

У середу, 7 квітня 2021 року, в адмінприміщенні Бобрицької територіальної громади відбулася позачергова сесія сільської ради.

 

До початку розгляду питань Бобрицький сільський голова Олена Штефан привітала з Днем народження депутата сільської ради Віктора Табачного. До щирих привітань долучилися всі присутні.

Далі депутати приступили до розгляду першого питання з порядку денного - про погодження надання у користування Канівській районній громадській організації мисливців та рибалок мисливських угідь. Доповідав депутат сільської ради, голова комісії з питань промисловості, підприємництва, ЖКГ та комунальної власності, містобудування, земельних відносин та охорони природи В.Табачний.

Після обговорення питання, до якого з дозволу депутатів долучився громадянин В.Молодий, було вирішено погодити підняте питання із деякими уточненнями.

Наступним розглядалося питання «Про Програму підтримки проектів розвитку місцевих ініціатив Бобрицької сільської ради Черкаської області та громадських організацій – переможців міжнародних, національних, регіональних грантових програм на 2021-2022 роки», із яким виступив депутат, голова комісії з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності та етики М.Фесенко. За його словами, головними завданнями Програми є підтримка та розвиток ініціативи громадян щодо участі у покращенні якості життя громади, розширення можливостей для сіл із залучення ресурсів для розвитку соціальної інфраструктури, об’єднання наявних ресурсів місцевого самоврядування та громадськості населених пунктів для вирішення актуальних проблем мешканців, підтримка та розвиток суспільно корисної діяльності сільських територіальних громад Бобрицької сільської ради та громадських організацій, сприяння розвитку громадянського суспільства,  стимулювання діяльності громадських організацій, органів самоорганізації населення та ініціативних груп у населених пунктах громади на виконання окремих завдань місцевого самоврядування та державної влади.

Про покладення обов’язків із реєстрації чи зняття з реєстрації місця проживання фізичних осіб та видачу довідок на території старостинських округів Бобрицької сільської ради у зв’язку із змінами в законодавстві доповіла секретар Бобрицької сільської ради Лариса Добровольська.

Бобрицький сільський голова Олена Штефан доповідала з питання про затвердження Положення про медичний пункт тимчасового базування та створення медичних пунктів тимчасового базування на території Бобрицької територіальної громади у зв’язку з реформуванням медичної галузі. Під час з’ясування подробиць запропонованого Положення виникли питання, відповідь на які може дати лише фахівець у галузі медицини. Тож депутати одностайно вирішили відкласти розгляд цього питання до повного з’ясування окремих моментів чинного законодавства тощо.

Із питання «Про внесення змін до Програми «Протидія захворюванню на туберкульоз» Бобрицької сільської ради на 2021-2022 роки» доповідала начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Ольга Шишка. Після короткого обговорення запропонованих змін депутати підтримали запропоновані зміни.

На завершення сесії із земельними питаннями, зокрема, окремими моментами документоведення, перед присутніми виступив начальник відділу містобудування, архітектури, комунальної власності, земельних відносин та ЖКГ Олександр Підгайний. Депутати прийняли відповідні рішення.

Текст, фото – Віра Загородня


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь