Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ ПО-БОБРИЦЬКИ: ДО АКЦІЇ З БЛАГОУСТРОЮ ТЕРИТОРІЇ СІЛ ДОЛУЧИЛИСЯ В ПОТАПЦЯХ, ПИЩАЛЬНИКАХ, ЛАЗІРЦЯХ

Дата: 12.04.2021 22:13
Кількість переглядів: 620

Як повідомила Потапцівський сільський староста Бобрицької сільської ради Наталія Березенко, сьогодні, у понеділок, 12 квітня ц.р., у Потапцях, Пищальниках та Лазірцях теж долучилися до акції з благоустрою територій своїх населених пунктів.

 

Зокрема, в Потапцях активісти та патріоти села упорядкували територію біля церкви, дали лад із сміттям, що назбиралося за зиму, на дитячому майданчику, на центральній вулиці села та на території зупинки громадського транспорту «Потапці». Що прикметно – ініціаторами оголошення та проведення акції стали самі жителі сіл. Приміром, у Потапцях виступили з пропозицією прибрати улюблені місця Тетяна Вишнякова, Галина Оруджова, Зінаїда Бойко. Їхню ідею підтримали та допомогли втілити в життя, старанно потрудившись, - Ольга Ляховенко, Ольга Бугай, Марія Козодой, Ольга і Василь Масло, Людмила Бурчик, Таїсія Грама, Наталія Свитка, а також працівник Комунального підприємства «Добробут» Бобрицької сільської ради Вадим Бойко та жителі, які мають у межах села дачні ділянки і не проживають постійно на цій території. Приємно відзначити, що за дорослими в прибиранні рідного населеного пункту не відставали і юні жителі села – молода зміна справжніх добролюбів-потапцівців.

Набралися ошатного та доглянутого виду і братські могили в селі Лазірцях і Пищальниках. Окрему подяку Потапцівський сільський голова висловлює Михайлу Хоменку, який за власною волею і власними стараннями прибрав братську могилу в селі Лазірцях.

За словами Наталії Миколаївни, патріотизм та любов усіх, хто не шкодуючи свого часу, фізичних сил і душевного пориву задля участі в суспільно-корисних справах на благо Потапцівської громади, викликає захоплення, відчуття великої вдячності та побажання міцного здоров’я і подальших звершень у цій царині.

Фоторепортаж підготували: фото - Тетяна Вишнякова та Наталія Березенко, текст – Віра Загородня

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь