Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ ПО-БОБРИЦЬКИ: ПРИЧЕПУРИВСЯ Й ТРОСТЯНЕЦЬ

Дата: 13.04.2021 13:32
Кількість переглядів: 445

У суботу, 10 квітня ц.р., жителі Тростянця під проводом Грищинецького сільського старости Надії Возної активно долучилися до проведення акції з благоустрою території свого села. Працювали як жителі старшого покоління, так і діти шкільного віку. Гуртом виконали весь об’єм робіт, що запланували напередодні. Так, уже після обіду тростянчани пишалися-тішилися рукотворною чистотою та охайністю території тутешньої зупинки і церкви.

Подбали тут навіть про газон біля зупинки – аби транспортні засоби не заїжджали на зелень та не виносили землю на асфальт, зробили імпровізовану огорожу з автомобільних шин, на яких тепер можна передихнути в очікуванні транспорту, чи й поскакати, розважаючись із однолітками-школярами.

 

Грищинецький сільський староста Н.Возна, розповідаючи про суботню акцію а Тростянці, говорить: «Дякую всім небайдужим жителям нашого села, які долучились до сьогоднішнього прибирання біля церкви та зупинки. Назву поіменно справжніх патріотів Тростянця. Це -  Ніна Маніленко, Ольга Остапець, яка прийшла на велике прибирання разом із дітьми, зятем та внуками, Павло Сидоренко, Наталія та Сергій Гресь, Тетяна Колісник. Ці люди не порахувалися з тим, що витратять кілька годин власного часу задля благоустрою громадських місць.

Окремо хотілося б подякувати Галині та Івану Бондарям - за їхню донечку Аліночку, яка цього дня трудилася нарівні з дорослими, не цураючись ніякої роботи».

Водночас Надія Володимирівна висловила прикрість із приводу низької явки місцевих жителів на захід, що спрямований на благо їхньої громади: «Не можна бути байдужим щодо того, що робиться у нашому ж селі, бо ж сьогодні питання стосується прибирання, а завтра – безпеки життя кожного з нас».

За словами очільника Грищинецької громади, уже найближчими днями планується прибирання території біля місцевого кладовища. Сподіваємося, до прибирання святого для кожного мешканця Тростянецької громади місця долучаться всі, адже живі сьогодні своїми діями підтверджують пам’ять про тих, хто відійшов у інші світи.

Фото – Надія Возна, текст – Віра Загородня

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь