A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПОЖЕЖОНЕБЕЗПЕЧНИЙ СЕЗОН-2021: ВАРТО ПИЛЬНУВАТИ

Дата: 14.04.2021 21:00
Кількість переглядів: 520

У зв’язку з початком пожежонебезпечного сезону 2021 року, ситуацією, що склалася в Україні в минулому році, відповідно до Протоколу №10 чергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 01.03.2021р. і на підставі листа Державного підприємства «Канівське лісове господарство», у Бобрицькій територіальній громаді окреслено ряд заходів задля попередження та недопущення пожеж і, як наслідок, втрат від них.

 

Так, серед основних пунктів - встановлення контролю за дотриманням кожним жителем, а також фермерськими та іншими господарськими формуваннями, що ведуть діяльність на території старостинських округів, вимог пожежної безпеки у лісових масивах, на торфовищах, сільгоспугіддях та інших територіях, що перебувають у користуванні громади.

 

Згідно з рекомендаціями, варто провести роботи з оборювання хвойних лісових масивів, полезахисних смуг, що знаходяться в межах територіальної громади та перебувають на балансі сільської ради/старостинського округу. Також варто нагадами господарникам про те, що слід обов’язково залишати проїзди до лісових масивів та оборювати свої поля по периметру - згідно з правилами пожежної безпеки.

 

У пожежонебезпечний період забороняється розведення багать у лісових масивах і рекреаційних зонах, випалювання стерні, сухої рослинності та сміття в сільгоспугіддях, лісосмугах, лісових масивах, заплавах річок та вздовж доріг протягом пожежонебезпечного періоду-2021.

 

Кожному з нас слід пам’ятати одне і надважливе правило: дотримання заходів пожежної безпеки під час перебування у лісових масивах, лісосмугах, заплавах річок, на торфовищах, сільгоспугіддях, присадибних ділянках – під силу і на користь кожному.

 

Підготувала Віра Загородня



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь