A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПРО ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ІЗ ПИТАНЬ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

Дата: 15.04.2021 19:41
Кількість переглядів: 499

На численні звернення громадян об’єднаного Черкаського району щодо прийому громадян з питань соціального захисту Управління соціального захисту населення Черкаської районної державної адміністрації в умовах децентралізаційної реформи інформує, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.10.2020р. №1035 ”Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” заяви про призначення житлових субсидій, пільг, державних допомог усіх видів, надання статусів, виплати компенсацій, забезпечення санаторно-курортним лікуванням та технічними засобами реабілітації, інших питань соціального захисту населення з необхідними документами до 1 січня 2021 року приймалися від громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення.


 З 1 січня 2021 до 1 березня 2021 року заяви з необхідними документами
приймалися від громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних державних адміністрацій лише у разі надіслання їх поштою або в електронній формі (через офіційний веб-сайт Мінсоцполітики, інтегровані з ним інформаційні системи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування або Єдиний державний веб-портал електронних послуг).


Заяви з необхідними документами також приймалися уповноваженими
осадовими особами виконавчого органу сільської, селищної, міської ради відповідної територіальної громади (далі – посадові особи виконавчого органу) та посадовими особами центру надання адміністративних послуг, які передавалися протягом трьох робочих днів з дати їх надходження відповідному структурному підрозділу з питань соціального захисту населення.

До 1 березня 2021 року посадова особа виконавчого органу або центру надання адміністративних послуг, яка приймала заяву з необхідними документами, за наявності технічної можливості реєструвала заяву та формувала електронну справу і не пізніше наступного робочого дня надсилала електронну справу відповідному структурному підрозділу з питань соціального захисту населення засобами електронного зв’язку через інформаційні системи Міністерства соціальної політики з дотриманням вимог Законів України “Про електронні документи та електронний документообіг”, “Про електронні довірчі послуги”, “Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах”.

З 1 березня 2021 року і надалі заяви з необхідними документами приймаються
посадовими особами виконавчого органу виключно з формуванням електронної справи.

Заяви з необхідними документами (після формування електронної справи) у паперовому вигляді передаються відповідному структурному підрозділу з питань соціального захисту населення не рідше ніж раз на два тижні.

З огляду на зазначене та з метою попередження соціальної напруги
інформуємо мешканців Черкаського району, що прийом громадян та документів з питань соціального захисту населення здійснюється відділами соціального захисту населення, створених при об’єднаних територіальних громадах.

Опрацювання наданих документів здійснюється працівниками управління соціального захисту населення у визначені законом терміни.

Наталія МАЛЮК,

начальник відділу соціального захисту населення Бобрицької сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь