A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ ПО-БОБРИЦЬКИ: ГРИГОРІВЧАНИ ПОПРАЦЮВАЛИ НА СЛАВУ

Дата: 21.04.2021 21:51
Кількість переглядів: 413

У вівторок, 20 квітня ц.р., працівники Григорівського старостинського округу, активісти й патріоти села взялися до великого прибирання. Гуртом привели до ладу територію старого кладовища та узбіччя дороги від ферми і до адмінбудівлі старостинського округу. До речі, прибирання узбічь дороги на проміжку від пам’ятного знаку Героям Букринського плацдарму (на честь 3-ї Гвардійської танкової армії) до колишньої колгоспної тракторної бригади працівники старостату проводили і на початку квітня.  

 

Представники молодого покоління Григорівки того ж дня – 20 квітня ц.р. - провели прибирання Мельникової кручі. Очолювала гурт «добровольців-благоустрійників» Світлана Грицай.

 

Наступного дня – уже сьогодні, 21 квітня ц.р., григорівчани попрацювали на прибиранні біля шкільної майстерні, а також на догляді за посадженими цієї весни молодими насадженнями – пропололи і підлили деревця та кущики, доповнили новими культурами.

 

Григорівський сільський староста Світлана Михайлішіна так звертається до всіх, хто брав участь у великому прибиранні з великим старанням та самовідданістю:

  • Висловлюю велику подяку всім небайдужим жителям нашого села, які відклали нагальні справи та прийшли до громадського цвинтаря, аби прибрати місця, де спочивають близькі та рідні.
  • Ми не можемо забувати дорогу до цих місць. Маємо підтримувати кладовища у належному стані, аби могили померлих не перетворювалися на горбики, порослі бур’яном, коли вже навіть неможливо встановити, хто похований. Просимо підтримувати чистоту й порядок на кладовищах, не створювати хаотичних сміттєзвалищ, не приносити пластикові прикраси. Хай буде ускрізь лад! – закликає Світлана Володимирівна.

 

Текст – Віра Загородня, фото – Світлана Михайлішіна, Любов Гончаренко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь