Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ ПО-БОБРИЦЬКИ: У ПОТАПЦЯХ І ЧЕРНИШАХ ДАВАЛИ ЛАД НА МІСЦЕВИХ ЦВИНТАРЯХ

Дата: 21.04.2021 22:06
Кількість переглядів: 431

У неділю, 18 квітня ц.р., на цвинтарі в селі Потапці зібралися всі, хто вирішив попрацювати на благо громади. Так, за словами Потапцівського сільського старости Наталії Березенко, приємно було бачити дружне велелюддя (для цього населеного пункту присутність близько сорока осіб – це вже багато!), яке старанно і згуртовано працювало над упорядкуванням святого для кожного місця.

 

Приємно було бачити серед інших активістів найстарішу жительку села – Олександру Олексіївну Горденко (1948 року народження). Ще більшого бажання працювати добре і самовіддано додавав наймолодший учасник акції з благоустрою території – Андрій Білоус (2004 року народження), який трудився нарівні з дорослими на обрізанні гілля та старих насаджень, вигрібанні старого листя і трави, навантаженні сміття на тракторний причіп.

До речі, добре попрацювали на прибиранні в Потапцях працівники Комунального підприємства «Добробут» Бобрицької сільської ради (керівник – М. Пустовіт). Зокрема, керівник «Добробуту» власноруч кермував трактором на вивезенні сміття. Доречною та незамінно-помічною на акції з благоустрою була тракторна техніка, що її благодійно надав керівник СТОВ «Піщальники» (керівник - Є. Кривохижа). Тракторист СТОВ «Піщальники» Олег Ладченко працював нарівні з місцевими жителями – старанно, сумлінно і до останнього вивезеного причепа із сміттям.

 

У понеділок, 20 квітня ц.р., у Потапцівському старостинському округу естафету акції з благоустрою перейняли жителі Чернишів. Не шкодуючи часу, власних сил та поділяючи один з одним хороший настрій, причепурили місцеву зупинку. Перед тим, як повертатися додому після прибирання, милувалися-тішилися зробленим: таки ж гарно стало! от ми молодці!

 

Не втомляється дякувати Потапцівський сільський староста Наталія Березенко всім, хто вносить посильний вклад у благоустрій рідних сіл. «Хай добро вертається всім вам сторицею», - щиро бажає очільниця старостату.

Від автора.

…Справді, всі гуртом ми таки молодці. Бо разом – ми сила, а поодинці… Ні, то не про нас!

Текст – Віра Загородня, фото – Наталія Березенко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь