A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПРОВОДИВСЯ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН У ГРИГОРІВЦІ

Дата: 22.04.2021 21:41
Кількість переглядів: 421

У четвер, 22 квітня ц.р., згідно з графіком особистого прийому громадян Бобрицьким сільським головою, в Григорівці зустрічалися з місцевими жителями очільниця громади Олена Штефан і її заступник з питань діяльності виконавчих органів Людмила Коробочка, а також головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, комунальної власності, земельних відносин та ЖКГ Таїса Прошак. Побував цього дня в своєму виборчому окрузі і депутат сільської ради, начальник відділу містобудування, архітектури, комунальної власності, земельних відносин та ЖКГ Олександр Підгайний.

 

До початку прийому громадян О.Штефан, Л.Коробочка, Т.Прошак та працівники місцевого старостату - Григорівський сільський староста  С.Михайлішіна та діловод О.Ломака оглянули місцевий сквер, який на початку квітня зазнав значних змін у плані оновлення, упорядкування. Разом вони визначилися щодо подальших дій та заходів у напрямку благоустрою території місцевої громади.

 

Далі сільський голова Олена Штефан разом із своїм заступником та спеціалістом сільської ради провели безпосередньо прийом місцевих жителів. Цікавим і неординарним вдався цього разу сеанс спілкування з людьми з наболілих питань – погожий день, теплі сонячні промені і неймовірно-запашні аромати весни та ще протикороновірусна безпека спонукала усіх до розмов та діалогів просто на вулиці – на ганку місцевої школи. Григорівчан найбільше цікавили питання законодавчо-установлених правил приватизації нерухомого майна та землі, порядок та нюанси виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, оформлення матеріальної допомоги на лікування, а також питання автобусного сполучення з м.Київ. На всі питання були надані вичерпні відповіді, окремі з них – взято під контроль до виконання.

 

На жаль, цього дня не видалося можливим проведення особистого прийому громадян у селі Пшеничниках у зв’язку із складною епідемічною ситуацією по COVID-19 у тамтешньому старостинському окрузі. Сподіваємося, уже найближчим часом усі хворі одужають і все піде своєю чергою та згідно із окресленими планами. Принаймні, ми всі цього бажаємо, віримо в це й надіємося.

 

Текст, фото – Віра Загородня

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь