A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ ПО-БОБРИЦЬКИ. КОВАЛІВСЬКО-ЛИТВИНЕЦЬКА ФОРМУЛА ЧИСТОТИ: МІСІЮ ВИКОНАНО НА ВІДМІННО

Дата: 23.04.2021 21:51
Кількість переглядів: 504

У середу, 21 квітня 2021 року, дружній десант шанувальників чистоти довкілля у складі працівників Литвинецького старостату та Литвинецького сільського будинку культури, представників Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг Степанецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Черкаського району Черкаської області», працівників фельдшерського пункту та литвинчани, які тимчасово перебувають на обліку в Державній службі зайнятості, а також незмінний активіст і учасник усіх заходів з благоустрою території Іван Протасенко прибув для виконання місії до населеного пункту Ковалі, що входить до складу цього старостинського округу. Очолила трудовий десант Литвинецький сільський староста Катерина Горохова. Транспортну підтримку забезпечено силами працівників і техніки Комунального підприємства "Добробут" Бобрицької сільської ради.

 

Мабуть, саме так могло б звучати донесення із передової керівництву та органу координування акцій з благоустрою у Бобрицькій сільській громаді про перебіг подій під час виконання «бойового» завдання.

 

Далі донесення мало б таку форму:

«Усіх, хто прибув цього дня до Ковалів для наведення ладу на території довкола братської могили воїнам-захисникам, а по заверешенню цього фронту робіт - і до місцевого цвинтаря, аби попрбирати й там, із радісними посмішками і навіть зворушливими сльозами за увагу та щирі наміри допомогти зустрічали місцеві жителі – активісти і патріоти села. Всі дружно взялися до прибирання місць загально-громадського користування».

 

Продовжимо донесення так: учасники самовіддано і старанно працювали, ліквідувавши старі гілки та дерева, очистивши територію від старого листя і рослинних решток, таким чином провівши благоустрій визначеної території. Місію виконано на відмінно.

 

Висловлюється подяка усім жителям сіл Ковалі та Литвинець, які цього дня не шкодували сил для виконання хоча й тяжкої, та все ж посильної і у підсумку – приємної для кожного чистотою й охайністю - місії.

 

Ковалівчани щиро дякували Литвинецькому старостату та Бобрицькому сільському голові О.Штефан за вмілу організацію акції та активну участь у підтримці в селах громади чистоти і порядку.

Життя продовжується, а, отже, і місія чистоти – теж.    

 

Текст – Віра Загородня, фото – Надія Туренко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь