Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ ПО-БОБРИЦЬКИ: СТУДЕНЕЦЬ ВПЕВНЕНО ПРЯМУЄ ДО ПЕРЕЛІКУ СІЛ, ЩО ЖИВУТЬ У ЗОНІ ЧИСТОТИ

Дата: 24.04.2021 10:38
Кількість переглядів: 567

А долучити це село до числа населених пунктів із упорядкованими місцями загального користування вирішили працівники виконавчого комітету Бобрицької сільської ради, Комунального підприємства «Добробут» та місцеві активні й небайдужі жителі, які гуртом у четвер, 22 квітня ц.р., власним прикладом показали, як можна навести лад у наймилішому кутку на землі – в рідному селі.

 

Так, загальними стараннями цього дня було проведено благоустрій місцевого цвинтаря та території довкола братської могили полеглих у Другій світовій війні воїнів-захисників. Підбадьорюючи та допомагаючи один одному, всі разом зробили достатньо багато роботи: повигрібали старі трави і листя, пообрізали старе гілля та молоду поросль дерев, пофарбували лавки й ворота на цвинтарі. Загалом в акції з прибирання цього дня у Студенці взяли участь близько двадцяти осіб. Тепер односельцям та гостям села буде приємно приїхати на поминальні дні чи й просто так – аби провідати рідних серцю людей, які знайшли останній спочинок на місцевому святому для всіх місці чи у братській могилі.

 

Аби таки з честю носити звання сільської громади, що живе у зоні чистоти й охайності, уже найближчим часом тут запланували проведення чергової акції з прибирання центральної вулиці, зокрема відрізка, де наразі потребують людських рук завали гілля, що обрізалося поблизу ліній електромереж. Тож іще один ривок – і студенецька громада буде теж у зоні чистоти!

 

Текст – Віра Загородня, фото – Лариса Добровольська

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь