A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВЕЛИКЕ ПРИБИРАННЯ ПО-БОБРИЦЬКИ: У ГРИЩИНЦЯХ НЕ ВТОМЛЮЮТЬСЯ ПОРЯДКУВАТИ І ДАВАТИ ЛАД

Дата: 24.04.2021 12:34
Кількість переглядів: 485

Для того, аби навести порядок на території, прилеглій до місцевого цвинтаря та на самому кладовищі, у п’ятницю, 23 квітня ц.р., у Грищинцях зібралося близько двадцяти осіб. Серед них – працівники Грищинецького старостату та Комунального підприємства «Добробут», а також – незмінні патріоти й активісти села. До місця проведення акції з попередньо окресленим планом робіт збирався місцевий люд із граблями, ряднами, бензопилами і сокирами в руках – кожен наперед визначився із власною участю в заході упорядкування.

 

І закипіла робота в беручких руках, засвітилися лиця працею і щастям від того, що робота хоч і тяжка, але потрібна всім і кожному зокрема. Відтепер грищинчани можуть із честю похвалитися упорядкованою територією, що прилягає до кладовищенських масивів – тут вирізали старі та неконтрольовано порослі дерева і гілки, повигрібали листя, траву і різне сміття, зібрали побіля бордюрів піщану суміш та сміття. А відходи після проведення шляхового ремонту (подрібнену стару асфальтну суміш), як і годиться у дбайливого господаря, - зібрали і вистелили ними крутий підйом дороги до цвинтаря, аби зробити проїзд цією ділянкою в будь-яку пору року більш зручним та безпечним.

За словами Грищинецького сільського старости Надії Возної, загалом було зібрано чотири тракторні причепи різного непотребу й сміття. Його вивезли до спеціально відведених місць.

 

Зважаючи на те, скільки проведено робіт із благоустрою та упорядкування у Грищинцях, громаду цього села можна сміливо заносити до переліку найбільших патріотів і шанувальників чистоти, охайності й комфорту свого населеного пункту. Браво, Грищинці! Агов, а хто наступний?

 

Текст – Віра Загородня, фото – Надія Возна, Оксана БердоваФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь