A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ: РОЗГЛЯНУТО ПОТОЧНІ ПИТАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ

Дата: 28.04.2021 23:29
Кількість переглядів: 450

У вівторок, 27 квітня ц.р., в адмінприміщенні Бобрицької територіальної громади відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради. На розгляд членів виконкому виносилося сім основних питань.

З першого питання - про затвердження звіту про виконання бюджету Бобрицької сільської об’єднаної громади за 1 квартал 2021 року - учасники засідання заслухали начальника фінансового відділу виконавчого комітету Лідію Сасько. У своїй доповіді вона детально зупинилася на показниках бюджетного звіту. Члени виконкому затвердили звіт одноголосним голосуванням.

 

Із питанням про відзначення Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні на території Бобрицької сільської ради ознайомила присутніх секретар Бобрицької сільської ради Лариса Добровольська. Зокрема, за словами виступаючої, наразі затверджено  склад  організаційного комітету з підготовки та відзначення  пам’ятних дат, до якої ввійшли заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Л.Коробочка, начальник відділу освіти, культури молоді та спорту

А. Бабенко, голова ветеранської організації М.Шапошнік та очільники всіх старостинських округів територіальної громади. Також  члени виконкому затвердили програму заходів із  підготовки  та відзначення Дня пам'яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

Далі у порядку денному було питання про надання дозволу на видалення дерев на території Грищинецького ліцею. Доповідаючи з цього питання, секретар сільської ради Лариса Добровольська підкреслила, що вся відповідна документація для здійснення вищезгаданих робіт підготовлена, підготовчі роботи виконані. Учасники засідання своїм рішенням надали дозвіл на вирубку дерев на території ліцею в селі Грищинці.

 

Із з’ясуванням окремих моментів члени виконкому розглянули питання про надання матеріальної допомоги на лікування та поховання жителям населених пунктів Бобрицької громади. Разом із тим, учасники засідання вирішили додати до переліку підтверджуючих документів для виділення матеріальної допомоги на поховання довідку про те, що на момент смерті особа проживала в населеному пункті, що входить до складу громади.

На засіданні виконкому було розглянуто й інші питання.

 

Текст, фото – Віра Загородня

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь