A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВЕЛИКОДНІ СМАЧНІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ ДІТЛАХІВ - З ДОБРОТОЮ І НАЙКРАЩИМИ ПОМИСЛАМИ ВО ХВАЛУ ГОСПОДУ НАШОМУ

Дата: 29.04.2021 16:20
Кількість переглядів: 509

Великодні подарунки для багатодітних, малоімущих родин і дітям-інвалідам від настоятеля Свято-Миколаївського храму Української православної церкви в селі Григорівка отця Аркадія (Поліщука) у середу, 28 квітня ц.р., отримали очільники старостинських округів, що входять до складу Бобрицької сільської ради.

 

Смачні подарунки із рук самого отця Аркадія та титаря цього храму Олексія Бондаренка отримала для передачі Бобрицький сільський голова Олена Штефан та працівники Бобрицької сільської ради.

 

За словами настоятеля Свято-Миколаївського храму, благодійні заходи для громади  стали доброю традицією. Так, у минулому році від Свято-Миколаївського храму для маленьких жителів сіл громади було передано подарунки до дня Святого Миколая. На свято Масниці, що його святкували всією громадою в селі Козарівці, отець Аркадій та титар Олексій Бондаренко власноруч підготували смачні домашні млинці із різними начинками, приготовлені з домашніх продуктів. Цьогорічні пасочки, що становлять основу Великодніх подарунків від храму, були виготовлені на основі продуктів з екологічно-чистих фермерських господарств із Західної України. Все приготовлено з любов’ю, з добротою і найкращими помислами во хвалу Господу нашому - Ісусу Христу.

 

Як пояснив Олексій Бондаренко, храм у Григорівці був збудований саме для громади і його основна місія - служити Богу і допомагати нужденним та тим, хто покладається у всіх своїх діяннях саме на милість Божу. Кожен із нині живучих має зрозуміти, що із собою ми нічого не заберемо, тож маємо саме тут і саме зараз творити добро для ближніх. У майбутньому планується будівництво храму і в Бобриці. Попереднє місце його розташування - поблизу млина. А поки що Свято-Миколаївський храм запрошує усіх бажаючих на богослужіння, що проводяться тут щонеділі (початок - о 9-й годині) та у двунадесяті свята. Великоднє освячення пасок тут проводитиметься о 2-й годині ночі 2 травня ц.р. Принагідно: саме у цей храм планується доставити і Благодатний вогонь із Єрусалиму.

У вітальному слові з нагоди Воскресіння Христового очільнику Бобрицької громади Олені Штефан та всім присутнім під час передачі подарунків отець Аркадій сказав:

- Хочу привітати усіх вірян, жителів населених пунктів Бобрицької територіальної громади із прийдешнім святом - Світлим Воскресінням Христовим. Бажаю кожному, аби в вашому житті завжди був присутній Ісус Христос. Це свято - найвеличніше із християнських свят. Адже якби Ісус Христо не воскрес, то і віра була б марною. І без Господа ми були б як сироти - без мами і тата. Світле Воскресіння Христове не випадково святкується навесні, адже саме весною все оживає, ніби воскресає і дарує надію на життя - в сонці, в радості, в любові. Божої всім ласки, благодаті і помочі у всіх хороших справах.

 

Текст, фото - Віра Загородня та з архіву Олексія Бондаренка

 Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь