A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗАПОБІГТИ СПАЛЮВАННЮ ТРАВИ НА УЗБІЧЧЯХ – СПІЛЬНЕ ЗАВДАННЯ

Дата: 02.05.2021 17:14
Кількість переглядів: 505

За повідомленням Служби автомобільних доріг у квітні цього року активізовано обстеження смуг відведення автодоріг загального користування державного значення та підвідомчих територіях. Відтак, здійснюються організаційні, технічні та інші заходи, спрямовані на попередження пожеж, зменшення можливих екологічних наслідків у разі їх виникнення, координацію дій із рятувальними підрозділами ДСНС.

 

Водночас Служба автодоріг звертається до місцевих органів влади із клопотанням щодо недопущення стихійного спалювання решток сільськогосподарського виробництва на полях та задимлення автомобільних доріг.

 

Бобрицька сільська рада просить усіх землекористувачів, природоохоронні організації та контролюючі служби, а також персонально кожного жителя чи гостя громади неухильно виконувати всі необхідні заходи з протипожежного захисту природних екосистем, лісосмуг, сільгоспугідь, скверів та парків у пожежонебезпечний період 2021 року. Попереджаємо всіх землекористувачів та громадян про про те, що згідно з законом встановлено заборону розведення багать, спалювання сухої трави, стерні, соломи післязбиральних залишків та сміття.

 

Кожен із жителів населених пунктів Бобрицької громади має забезпечити безумовне виконання Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку та додержання тиші в громадських місцях у межах своїх сіл, особливо - в частині протидії створенню та спаленню стихійних звалищ і необережного поводження з вогнем, а також розведення багать у невстановлених місцях.

 

Принагідно варто нагадати про те, що до осіб та підприємств, що займаються випалюванням стерні, сухої трави, очерету, залишків на полях, смугах відводу доріг та лісосмугах згідно з законом застосовуються заходи адміністративного впливу. Тож перед тим, як дістати сірники, аби запалити багаття, варто замислитися: чим все це може скінчитися? – і втриматися від спалювання.

 

Сектор інформаційно-організаційної роботи Бобрицької сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь