Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПІДТРИМАЄМО ВІДРОДЖЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДУХОВНОЇ КУЛЬТУРИ, ЗБЕРЕЖЕННЯ ТА ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ, РОЗВИТКУ АМАТОРСЬКОГО МИСТЕЦТВ

Дата: 11.05.2021 16:12
Кількість переглядів: 359

Фестиваль Сороміцької пісні - глибоко самобутній захід в Україні, єдиний в своєму роді та який дасть змогу розвинути українське самодіяльне мистецтво, відтворювати та популяризувати народні звичаї, традиції та обряди, сприятиме розширенню мистецько-художнього світогляду учасників, пропаганди української пісні та культури вцілому.

Розпочалося голосування за проекти громад, які увійдуть до фіналу конкурсу «Наша громада». Серед учасників – Бобрицька громада з проектом "Фестиваль Сороміцької пісні".

Проголосувати за проект можна за посиланням: https://otg.fakty.com.ua/communities/bobrytska-hromada

Зареєструйтеся на сайті через електронну пошту або свій акаунт у Facebook. Інтернет-голосування проходить до 31 травня 23:59.

У фінал пройдуть 13 громад, проекти яких отримають найбільшу підтримку за результатами інтернет-голосування. Ще 13 громад-фіналістів, обере експертне журі.

Грошовий приз – 500 тис. грн на втілення проекту громади. Виграє той, хто отримає максимальну кількість балів у порівнянні з іншими учасниками. Кожен ваш голос важливий. Переходьте за посиланням – підтримайте проект Бобрицької громади "Фестиваль Сороміцької пісні"

https://otg.fakty.com.ua/communities/bobrytska-hromada?fbclid=IwAR2zYzYFKKAisMXl1p1HOefks2hYfhw5j6xg_gd9PvfcTIzkjUr5vEX_8Us


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь