Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПІДТРИМАЄМО ВІДРОДЖЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДУХОВНОЇ КУЛЬТУРИ, ЗБЕРЕЖЕННЯ ТА ПОПУЛЯРИЗАЦІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПІСНІ, РОЗВИТКУ АМАТОРСЬКОГО МИСТЕЦТВ

Дата: 11.05.2021 16:12
Кількість переглядів: 349

Фестиваль Сороміцької пісні - глибоко самобутній захід в Україні, єдиний в своєму роді та який дасть змогу розвинути українське самодіяльне мистецтво, відтворювати та популяризувати народні звичаї, традиції та обряди, сприятиме розширенню мистецько-художнього світогляду учасників, пропаганди української пісні та культури вцілому.

Розпочалося голосування за проекти громад, які увійдуть до фіналу конкурсу «Наша громада». Серед учасників – Бобрицька громада з проектом "Фестиваль Сороміцької пісні".

Проголосувати за проект можна за посиланням: https://otg.fakty.com.ua/communities/bobrytska-hromada

Зареєструйтеся на сайті через електронну пошту або свій акаунт у Facebook. Інтернет-голосування проходить до 31 травня 23:59.

У фінал пройдуть 13 громад, проекти яких отримають найбільшу підтримку за результатами інтернет-голосування. Ще 13 громад-фіналістів, обере експертне журі.

Грошовий приз – 500 тис. грн на втілення проекту громади. Виграє той, хто отримає максимальну кількість балів у порівнянні з іншими учасниками. Кожен ваш голос важливий. Переходьте за посиланням – підтримайте проект Бобрицької громади "Фестиваль Сороміцької пісні"

https://otg.fakty.com.ua/communities/bobrytska-hromada?fbclid=IwAR2zYzYFKKAisMXl1p1HOefks2hYfhw5j6xg_gd9PvfcTIzkjUr5vEX_8Us


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь