Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: ПЕРЕРОЗПОДІЛИЛИ КОШТОРИСНІ ПРИЗНАЧЕННЯ ТА УТВОРИЛИ КОМІСІЮ З ПИТАНЬ БДЖІЛЬНИЦТВА, ПОПЕРЕДЖЕННЯ ТА ВСТАНОВЛЕННЯ ФАКТУ ОТРУЄННЯ БДЖІЛ

Дата: 17.05.2021 19:58
Кількість переглядів: 661

У понеділок, 17 травня ц.р., в адмінприміщенні Бобрицької сільської ради відбулося позачергове засідання виконавчого комітету сільської ради.

На розгляд виконкому було винесено питання про перерозподіл кошторисних призначень та утворення постійнодіючоії комісіії виконкому Бобрицької сільської ради з питань бджільництва, попередження та встановлення факту отруєння бджіл.

Із доповіддю з першого питання виступила начальник фінансового відділу Лідія Сасько.

 

Про утворення постійно діючоії комісії виконкому Бобрицької сільської ради з питань бджільництва, попередження та встановлення факту отруєння бджіл доповідав керуючий справами Микола Зоць. Це питання, дійсно, наразі є досить актуальним у зв’язку з початком сезону медозбору та активних робіт на полях громади, пов’язаних із обробітком агрокультур отрутохімікатами та пестицидами. За словами доповідача, керуючись ст.40, п.1 ч.3 ст.50, ч.6 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про бджільництво», з метою якісної реалізації державної підтримки бджолярів та ефективного впровадження вимог, передбачених наказом Мінекономіки від 19.02.2021р. №338 «Про деякі питання у сфері бджільництва», та враховуючи звернення бджолярів, чиї пасіки розташовані на території Бобрицької сільської ради, виконавчий комітет сільської ради має утворити відповідну постійно діючу комісію, затвердивши її склад. Микола Михайлович запропонував членам виконкому затвердити Положення про вищевказану комісію. Порадившись, члени виконкому затвердили всі згадані документи (їх зміст буде оприлюднено на офіційному сайті громади в терміни згідно з чинними законодавством).

 

Серед питань, що виносилися до переліку під пунктом «Інше», присутні розглянули зауваження екологічної інспекції, що днями проводила виїзну перевірку стану довкілля громади. Так, керуючий справами Микола Зоць наголосив усім присутнім про необхідність дотримання вимог чинного законодавства щодо спалювання сміття, вирубування дерев поза межами приватних володінь, утворення стихійних сміттєзвалищ та жорстку відповідальність за ці правопорушення тощо.  

 

Текст, фото – Віра Загородня


Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь