A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗНАЙОМСТВО ЗБЛИЗЬКА: ДЕПУТАТ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ЄВГЕНІЙ КУРБЕТ

Дата: 08.06.2021 10:18
Кількість переглядів: 509

«Хто володіє інформацією, той володіє світом», - так стверджують мудрі. Цю істину підтверджують час і людський досвід. Аби дізнатися, хто і як представляє інтереси пересічних громадян Черкащини в обласній раді, і, фактично, для ближчого знайомства ми поставили кілька запитань в форматі «бліц-опитування» депутату Євгенію Курбету.  

 

Довідково:

Євгеній КУРБЕТ – громадський діяч, депутат Черкаської обласної ради. Йому – 52 роки. Народився і виріс у Гельмязеві Золотоніського району. Нині тут проживають його батьки-пенсіонери. Має три вищі освіти. Працює керівником Управління військових представництв Міністерства оборони України. Одружений, має двох дітей: 26-річного сина та 19-річну доньку. Син – військовослужбовець, брав участь в ООС. Донька – студентка.

 

  • Черкащина – це… (продовжіть фразу на свій розсуд)?

 

- Черкащина – це моя мала Батьківщина, яка на сьогодні має досить багато проблем: економічних, соціальних, екологічних. Щодня як депутат Черкаської обласної ради я отримую десятки звернень від черкащан. Більшості з них намагаюся допомогти. При нагоді я зможу зробити ще значно більше.

 

- Ваші заслуги перед народом України?

 

- У найкритичніший і найдраматичніший для країни час - у 2014 році, під час початку російської агресії проти України - я відповідав за формування батальйону територіальної оборони на Черкащині. Я - учасник антитерористичної операції на Сході країни.

 

- Яку конкретну допомогу Ви надавали жителям Черкащини?

 

- За моєї активної підтримки в Черкаській області працювали мобільні бригади лікарів: офтальмологи, кардіологи, невропатологи. Це давало змогу жителям сіл у віддалених куточках регіону безкоштовно отримати кваліфіковані консультації медиків.

 

- Війна на Сході – найболючіше місце для всього народу України. Який Ваший внесок у майбутню перемогу України в зоні конфлікту?

 

- Я постійно активно сприяю реалізовувати програми, спрямовані на працевлаштування колишніх воїнів АТО, їх перекваліфікацію. За моєї участі та підтримки створювалися реабілітаційні центри для учасників бойових дій на Сході, які отримали поранення. Зокрема, такий центр було створено у Черкаському обласному госпіталі для ветеранів війни. Маю внесок в здійснення організації літнього дозвілля сільських школярів, надання допомоги багатодітним родинам і ветеранам Другої світової війни. Кожен приведений мною факт має підтвердження. Я сам не намагаюся це афішувати, але факти залишаються фактами.

 

Бліц-опитування провела Валерія Любченко

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь