A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

МОЛОДЕ ЖИТТЯ: КРУТІ ІГРИ-2021 У БОБРИЦІ

Дата: 10.06.2021 11:26
Кількість переглядів: 499

У середу, 9 червня ц.р., у Комунальному закладі «Бобрицький ліцей» відбувся масовий спортивний захід для дітей «Cool games» («Круті ігри» - у перекладі з англ.), у якому взяли участь спортивні команди всіх навчальних закладів Бобрицької громади та на правах гостей – команда школярів-спортсменів Ліплявської громади.

Перед початком веселих стартів «Крутих ігор-2021» відбулося урочисте відкриття заходу, під час якого виступила Бобрицький сільський голова Олена Штефан. У слові-привітанні до учасників «Крутих ігор» Олена Василівна побажала всім юним спортсменам наснаги, терпіння, наполегливості, цілеспрямованості та перемог. І не лише цього дня, а й загалом по життю. Вихованці Комунального закладу «Козарівська початкова школа» привітали учасників ігор запальним танком, а вихованці Бобрицького ліцею підбадьорили всіх присутніх на спортивні звершення піснями.

Загалом у змаганнях взяли участь команди Бобрицького, Грищинецького, Литвинецького та Потапцівського ліцеїв, а також команда Ліплявської громади. Напружені моменти змагань протягом усіх восьми спорт-естафет супроводжувалися вигуками підтримки, підбадьорювання та похвали кращих. Разом із шанувальниками кожної з команд активно вболівали і вихованці навчального закладу з Козарівки та депутат Бобрицької сільської ради Микола Фесенко, який спеціально цього дня завітав до Бобрицького ліцею.

Підсумки змагань виявили найсильніших у загальнокомандних виступах. Так, за висновками суддів «Крутих ігор-2021» було визнано найсильнішою командою спортсменів Бобрицького ліцею. Друге місце заслужено посіла команда шанувальників сили і спритності із Грищинецького ліцею. Варто зазначити, що досить сильною і здруженою проявила себе на змаганнях і збірна школярів-спортсменів Ліплявської громади, яка гідно відвоювала третє призове місце серед переможців ігор. Подяками від відділу освіти, культури, молоді і спорту за активну участь у заході були нагороджені команди Потапцівського та Литвинецького ліцеїв і юні спортсмени з Козарівської початкової школи.

Після ігор та змагань всі дружно смакували козацькою кашею, що її приготували на вогнищі для юних спортсменів вчителі Бобрицького ліцею.

А загалом цього дня – у Міжнародний день друзів – однозначно перемогло відчуття командного духу та вірної підтримки товаришів, або, одним словом – дружба, яка, як відомо, найкраще перевіряється випробуваннями.

Текст, фото – Віра Загородня

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь