Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПРОВОДИТИМЕТЬСЯ СЕМІНАР НА ТЕМУ «GРА ЯК ДОДАТКОВИЙ ІНСТРУМЕНТ З ПОШУКУ ПАРТНЕРІВ НА МІЖНАРОДНИХ РИНКАХ»

Дата: 11.06.2021 10:47
Кількість переглядів: 406

З метою сприяння регіональному бізнесу у виході на світові ринки та пошуку міжнародних партнерів Департамент регіонального розвитку Черкаської обласної державної адміністрації у партнерстві з Державною установою «Офіс розвитку підприємництва та експорту» проводить онлайн семінар «GРА як додатковий інструмент з пошуку партнерів на міжнародних ринках».

Семінар відбудеться в онлайн режимі о 15.00 год. 17 червня 2021 року на платформі ZOОМ.

Під час семінару регіональні компанії ознайомляться з можливостями, які відкриває для українських компаній Government Procurement Agreement (GРА), долучаться до відкритої дискусії з важливих питань участі у публічних закупівлях GРА, отримають поради щодо успішного отримання державних контрактів.

Для участі у заході учасникам необхідно зареєструватися до 16 червня 2021 року за посилання https://cutt.ly/0nmLAYd.

За додатковою інформацією щодо заходу прохання звертатися до Ірини Корнієнко: (0472) 37 42 60, (096) 833 42 21; zed.ck.oda@gmail.com.  

У програмі онлайн-семінару: огляд GPA (WTO Government Procurement Agreement – GPA), особливості європейських міжнародних тендерів, особливості канадських міжнародних тендерів та пошук цікавих тендерних пропозицій та порядок їх опрацювання. Спікер - експертка з міжнародних публічних закупівель, радниця Офісу з розвитку підприємництва та експорту Анна Міленіна.

Додатково: З приєднанням України до Угоди СОТ про державні закупівлі (Government Procurement Agreement – GPA) для українських експортерів з’явився новий канал продажу – міжнародні публічні (державні) закупівлі. Наразі українські компанії можуть брати участь у публічних закупівлях 48 країн-учасниць GPA на умовах недискримінації та рівного ставлення до місцевих й іноземних компаній.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь