A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

МОЛОДЕ ЖИТТЯ: ДІЮТЬ ПРИШКІЛЬНІ ТАБОРИ

Дата: 11.06.2021 15:43
Кількість переглядів: 505

Цьогорічний червень для вихованців молодших класів освітніх закладів Бобрицької громади сповнений вражень, нових знайомств, приємних сюрпризів та розваг.

 

Так, дітлахи із КЗ «Козарівська початкова школа», які відпочивають у пришкільному таборі «Дружба», проводять ці дні цікаво і змістовно. Приміром, 9 червня ц.р. для них було організовано поїздку до КЗ «Бобрицький ліцей» на масовий спортивний захід «Cool games», у якому взяли участь команди всіх навчальних закладів Бобрицької ОТГ. Вихованці Козарівської початкової школи були активними вболівальниками, а також учасниками спортивного заходу. Веселими танцями діти підбадьорювали та підтримували команд в «Крутих іграх», на завершення свята їх разом із усіма пригощали смачною козацькою кашею.

Наступний день – 10 червня - був не менш цікавим, адже він був присвячений дню довкілля. Вихованці «Дружби» ходили на екскурсію живописними місцями села. Назбиравши різнотрав’я та польових квітів, юні таланти створили цікавий коллаж. Вихователі проводили з дітками бесіди на тему збереження довкілля. Після змістовної подорожі-відпочинку діти пообіцяли один одному та наставникам завжди берегти навколишнє середовище і бути з природою вірними друзями.

***

У День доброти 10 червня ц.р. в пришкільному таборі «Веселка», що діє при КЗ «Бобрицький ліцей», його вихованці здійснили захоплюючу подорож до країни Доброти. Весь день для «бобрицьких веселчат» був насиченим різноманітними заходами. Так, учні мали можливість підсумувати, які добрі справи вони зробили, кому допомагали, а також мали нагоду сказати добрі слова рідним, друзям та підтримати тих, кому це потрібно. Їхні вихователі мають тверде переконання: коли діти звикають бути добрими й турботливими, вони будуть набагато щасливішими, будуть краще навчатися та спілкуватися з однолітками.

***

Вчора, 10 червня ц.р., у пришкільному таборі «Калинка», що діє при КЗ «Грищинецький ліцей» був особливим – тут відзначали День охорони довкілля. Зранку діти переглянули казку та мультфільм, які закликали їх берегти навколишнє середовище. Після цього учні здійснили екскурсію-подорож у світ природи, відвідали місцеві ставки та прилеглу до них територію, залюбки спостерігали за комахами, їх поведінкою, також спробували себе в ролі орнітологів. Повернувшись до школи, вихованці «Калинки» працювали над проектом «Довкілля, в якому я б хотів житии». Крім того, вони дали «друге життя» пластиковим пляшкам, виготовивши з них вази. Не минув день і без рухливих ігор. А закінчився день у таборі екологічною акцією «Чисте шкільне подвіря».

 

***

Літні пришкільні табори відпочинку є джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та веселого настрою. Змістовний відпочинок, веселі розваги та смачні обіди – все це додає юним жителям громади життєлюбності, поваги до оточуючого світу і людей, любові до рідного краю і землі. Все це забезпечують дорослі – педагоги, батьки, працівники різних установ, а також благодійники. Усім їм – щира людська подяка. Серед тих, кому дітлахи  завдячують своїм відпочинком, і Ольга Форостяна -  директор ПрАТ «Миронівська птахофабрика». До стоголосих дитячих подяк долучається і Бобрицька сільська рада, на чиї прохання про допомогу Ольга Миколаївна завжди відгукується та намагається простягнути руку допомоги. Уклінно дякуємо Вам, Ольго Миколаївно.  

 

Матеріал підготовлено за публікаціями в мережі Фейсбук на сторінці «Освіта#Новий формат» Ірини Лимар (КЗ «Козарівська початкова школа»), Тетяни Козодой (КЗ «Бобрицький ліцей») та КЗ «Грищинецький ліцей»

 

Сектор інформаційно-організаційної роботи Бобрицької сільської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь