A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

22 ЧЕРВНЯ - ДЕНЬ СКОРБОТИ І ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ВІЙНИ В УКРАЇНІ

Дата: 20.06.2021 21:53
Кількість переглядів: 453

Згідно з планом заходів Черкаської обласної державної адміністрації та на підставі плану відзначення цього дня в Бобрицькій громаді буде проведено ряд заходів з метою його гідного відзначення.

Так, за повідомленням начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобрицької сільської ради Анни Бабенко, до цієї скорботної дати проведено упорядкування та утримання у належному стані меморіалів, пам’ятників, братських могил та інших місць поховань загиблих захисників Вітчизни.

Саме 22 червня ц.р., у вівторок, буде приспущено Державний Прапор України із чорними стрічками на будинках та спорудах органів державної влади, державних підприємств, установ і організацій. Планується проведення хвилини мовчання на вшанування пам’яті за загиблими, обмеження проведення розважально-концертних заходів тощо.

У День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні у населених пунктах громади проводитиметься покладання квітів до пам’ятників загиблим у Другій Світовій війні, меморіалів та військових поховань.

В рамках підготовки та відзначення скорботної дати та возвеличення великої жертовності нашого народу у боротьбі проти нацизму і його визначний внесок у перемогу Антигітлерівської коаліції протягом цьогорічного червня організовувалися і ще наразі проводяться виставки фотографій та плакатів воєнних років, книг у бібліотеках, у закладах освіти відбувалися тематичні заходи. Аби відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні було всестороннім, пропонується релігійним організаціям провести панахиди за жертвами Другої світової війни, молебні за захисників Вітчизни, мир та злагоду в Україні.

 

Сектор інформаційно-організаційної роботи Бобрицької сільської ради


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь