A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

СПОРТИВНО-РОЗВАЖАЛЬНИЙ ART-ПРОСТІР У КОЗАРІВЦІ: НЕЗАБАРОМ ВІДКРИТТЯ

Дата: 25.06.2021 15:12
Кількість переглядів: 342

Кожен, хто завітає у ці дні до адмінприміщення Козарівського сільського старостату, цікавиться у місцевого старости Володимира Литвиненка: ви щось будуєте чи ремонтуєте? Володимир Анатолійович загадково посміхається: і те, й інше, але що саме – побачите, коли будемо відкривати; ось закінчимо – тоді запросимо на вхідщини; а поки що можете долучатися із благодійними внесками чи й просто з фізичною допомогою на громадських засадах.

 

ПІДТРИМКА ЖИТЕЛІВ НАШОГО СЕЛА – 50% УСПІХУ

Бажаючі внести свій посильний внесок у благородну справу для всієї громади таки долучаються – хто благодійними коштами, а хтось – у вигляді виконавця чи помічника тієї чи іншої роботи. Всім хочеться, аби якомога швидше запрацював омріяний спортивно-розважальний центр, де зможуть відпочити і старші, й молодші. За процесом виконання робіт постійно слідкують як Бобрицький сільський голова О.Штефан та її заступниця з питань діяльності виконавчих органів сільської ради Л.Коробочка, так і начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту А.Бабенко, Козарівський сільський староста В.Литвиненко і керівник проекту – вихователь ЗДО «Сонечко», місцева активістка В.Кипа.

Як розповідає сільський староста Володимир Литвиненко, підтримка проекту від жителів села – це вже половина успіху. Приємно, що жителі села активно беруть участь у цьому проекті – і коштами, і власною робочою силою.

 

 

СПІЛЬНО ТОЛОКУЄМО

За словами начальника відділу освіти, культури, молоді і спорту Анни Бабенко, наразі у спортивно-розважальному Art-просторі силами активістів та благодійників виконано достатньо великий об’єм робіт із облаштування приміщення. Так,  керівник фермерського господарства «Маяк», депутат Бобрицької сільської ради Василь Куделя надавав техніку для вивезення сміття з приміщення до спеціально відведених місць, а також виділив кошти на закупівлю бетонної суміші для заливки стяжки підлоги та стін. Директор ВП «Степанці» ТОВ «НВФ «Урожай», депутат Черкаської обласної ради Володимир Братаніч допоміг із завезенням піску. Сільські активісти провели роботи з підсипки піщаної подушки, а також допомагали штукатурити стіни та заливати стяжку підлоги.

 

  • Створення спортивно-розважального Art-простору «Територія позитиву» у Козарівці для нас є одним із поточних завдань, спрямованих на розвиток сіл нашої громади, - говорить Бобрицький сільський голова Олена Штефан. – На сьогодні разом із Благодійною організацією «Благодійний Фонд «МХП – Громаді» зроблено багато роботи в цьому напрямі. Ми пройшли етапи із залучення благодійників, громадських волонтерів, організацію збору благодійних коштів, проведення поточного ремонту самого приміщення. Наразі останній із вище переліченого пункт – ремонтні роботи з опорядкування та облаштування приміщення – завершено на 90%. Виконавши весь об’єм робіт, буде проведено закупівлю обладнання, встановлення меблів та інвентарю, устаткування. Ну, і найприємніша місія – відкриття «Території позитиву» та налаштування його подальшої роботи. Попередньо дату відкриття спортивно-розважального Art-простору заплановано на 14 серпня ц.р. – день села Козарівки. Хочеться принагідно подякувати всім, хто долучився до такої потрібної і благородної справи та побажати всіляких гараздів і здійснення всього задуманого. Сподіваємося, з вашою допомогою і наша задумка для жителів громади буде втілена в життя.

 

Текст – Віра Загородня, фото – Анна Бабенко    

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь