A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

У БОБРИЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВИЗНАЧИЛИСЯ ІЗ СТРАТЕГІЧНИМИ НАПРЯМКАМИ ПОДАЛЬШОГО СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

Дата: 03.07.2021 15:55
Кількість переглядів: 551

Початок цьогорічного липня як для команди працівників Бобрицької сільської ради, так і для самої громади став однією з відправних точок, в якій поставлено віху для подальшого орієнтування у морі соціальних та економічних напрямків розвитку. У ці дні на зустріч-сесію із Бобрицьким сільським головою О.Штефан, її заступницею із питань діяльності виконавчих органів Л.Коробочкою, очільниками окремих підрозділів старостинських округів та активістами окремих сіл завітав керівник «Студії соціальных технологій «Garnet» (м.Київ) Руслан Бахтиєв. Разом із представницею ПрАТ «Укргідроенерго» Світланою Глушенок він надав можливість усім учасникам сесії долучитися до надважливого для самої громади процесу – розробки основних пунктів стратегії соціально-економічного розвитку Бобрицької територіальної громади. Олена Штефан у вітальному слові до гостей та учасників сесії висловила сподівання на результативний підсумок співпраці та побажала всім наснаги, терпіння і сил для здійснення задуманого.  

 

Основними завданнями сесії з розробки стратегії соціально-економічного розвитку Бобрицької громади була оцінка існуючого потенціалу громади та формування основних орієнтирів її розвитку, виявлення системних проблем і протиріч у внутрішньому та зовнішньому середовищі, а також розробка стратегічних напрямків, що забезпечать подальший розвиток громади та – як підсумок – складання календарного плану з реалізації конкретних напрямків. І, слід відзначити,завдяки злагодженій і дружній роботі, на кінець другого дня навчань-практик досягнути поставленої мети таки вдалося. Принаймні, наразі адміністрація громади має чітко визначені орієнтири та напрямки в роботі. Відтак, залишилося… взятися всім дружно до роботи в зазначених напрямках та кожний у своєму підрозділі і на своєму робочому місці і добряче попрацювати, аби мати відчутні результати.

 

У свою чергу учасники навчань дружно дякували тренеру сесії Руслану Бахтиєву за величезну порцію знань та умінь, яких вони набули на навчанні, та бажали подальших успіхів і сподіваються, що плідна співпраця буде продовжуватися й надалі. Особливу подяку як адміністрація громади, так і учасники сесії висловлюють генеральному директору ПрАТ "Укргідроенерго" Ігору Сироті та представнику товариства Світлані Глушенок за небайдужість і турботу про долю Бобрицької громади. Завдяки їхнім старанням і відбулося навчання.

 

ДОВІДКОВО. Руслан Бахтиєв – керівник «Студії соціальних технологій «Garnet» (м.Київ), автор та керівник проекту «Просвітницький благодійний проект «Вибрані діти», працював у Національному інституті стратегічних досліджень, Київській обласній державній адміністрації, Державному інституті сімейної та молодіжної політики, HCM International Ltd; кандидат політичних наук (Одеський державний економічний університет), вивчав Економіку та управління бізнесом в МАУП (Міжрегіональній Академії Управління Персоналом) та Філологію в Туркменському державному університеті імені Махтумкулі.

 

Текст – Віра Загородня


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь