Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

НЕХАЙ ДОБРО СТОРИЦЕЮ ВЕРТАЄТЬСЯ

Дата: 07.07.2021 09:16
Кількість переглядів: 371

Саме з такими побажаннями всім, хто відгукнувся на прохання про співчуття і допомогу, звертається до Бобрицького сільського голови Олени Штефан, секретаря Бобрицької сільської ради Лариси Добровольської, Григорівського сільського старости Світлани Михайлішіної, до членів Виконавчого комітету Бобрицької сільської ради та всіх небайдужих громадян родина Аліни Нероди із села Григорівка.

 

А приводом для вдячності та щиросердечних побажань всілякого добра стало прохання Аліни Віталіївни надати матеріальну допомогу на лікування дитини, з яким вона звернулася до Виконавчого комітету Бобрицької сільської ради.

 

«Чесно кажучи, ми мало сподівалися на позитивне вирішення нашого прохання - світ наразі досить твердий і часом черствий та жорстокий, - розповідає мама Аліни Нероди – пані Лариса. – Власне, ми вже звикли боротися з бідою самотужки. А коли звернулися по допомогу на лікування мого онука і дізналися, що нашу заяву задовольнили та надали матеріальну допомоги, зрозуміли – у здавалося б, жорстокому і черствому світі завжди є місце доброті. Дякуємо всім добрим людям, які поспівчували нашій родині і зрозуміли, що означає рука допомоги, коли здається, що власних сил вже майже немає. Нехай Бог дає усім вам, дорогі добрі люди, віку довгого при доброму здоров’ї, ясному розумі, під мирним небом та з достатком у домі. Дякуємо щиросердо всім!»

Текст – Віра Загородня

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь