A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

У БОБРИЦЬКІЙ ГРОМАДІ РЕМОНТУЮТЬСЯ КОМУНАЛЬНІ ШЛЯХИ

Дата: 12.07.2021 11:02
Кількість переглядів: 285

Літо – сприятлива пора для проведення ремонтів на шляхах. У Бобрицькій громаді з початку року саме на поточні ремонти доріг комунальної власності було закладено кошти загальною сумою близько 2 мільйони 225 тисяч гривень.

 

Як пояснила заступниця Бобрицького сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Людмила Коробочка, у цьому році планується провести поточні ремонти доріг комунальної власності в селі Бобриця (по вулиці Федоренка) – на загальну суму близько 770 тисяч гривень, у селі Литвинець (вулиця Сердюка) – на 676 тисяч гривень та в селі Пшеничники (по вулиця Яровій) – на суму близько 690 тисяч гривень. Проведення поточного ремонту доріг включає в себе планування узбіч ручним та механізованим способами, улаштування підстильних та вирівнювальних шарів основи з щебенево-піщаної суміші та улаштування покриттів товщиною 4 см із гарячих асфальтобетонних сумішей. У середині червня цього року через державні закупівлі було проведено тендерні торги на виконання вищезгаданих робіт. Перемогу в торгах отримало Приватне підприємство «Канів-Граніт», який на сьогодні і здійснює роботи, обумовлені в усіх трьох договорах.

Принагідно: у ці дні проведено ремонтні шляхові роботи у межах населеного пункту Орлівець, що відноситься до Бобрицької територіальної громади, куди з відповідним клопотанням звернулися місцеві жителі. Так, за рахунок благодійних коштів, що їх люб’язно виділили засновники ТОВ «НВФ «Урожай» (керівник – Олександр Воскобойнік), було закуплено близько 42 тонн щебеневої суміші. Частково опоряджувальні роботи було виконано силами Комунального підприємства «Добробут» Бобрицької сільської ради (керівник – Микола Пустовіт). Сьогодні жителі Орловця та гості селища щиро дякують за турботу та розуміння потреб селян і благодійникам, і адміністрації Бобрицької громади.   

 

Текст, фото – Віра Загородня, Сергій Мотриченко

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь