A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВУЛИЦЯ ФЕДОРЕНКА У БОБРИЦІ: ДРУГЕ НАРОДЖЕННЯ

Дата: 12.07.2021 16:50
Кількість переглядів: 433

Саме таким днем – другим народженням – назвали 11 липня ц.р. жителі вулиці Федоренка у селі Бобриця. І вирішили це на зібранні, що вилилося у справжнє свято вулиці. Привід для святкування був вагомим – напередодні на вулиці проклали асфальтоване покриття, спланувавши узбіччя та провівши всі відповідні до технології роботи.

Виконання робіт із упорядкування шляхового покриття на цій вулиці було проведено за допомогою підрядника – Приватного підприємства «Канів-Граніт», що виграло тендер на виконання робіт.

Як і годиться за традицією – відкривали вулицю бризками шампанського та схвально-захопленими вигуками, гуртовим застіллям та піснями-жартами-танцями. А ще – подякою Бобрицькій сільській раді, очільниці громади Олені Штефан та її заступниці з питань діяльності виконавчих органів Людмилі Коробочці, адже саме за їхньої активної участі та старанням сьогодні на цій ділянці Бобриці тепер замість простого грунтового шляху, що був майже непроїзним у дощову погоду, прокладено асфальтовану дорогу, де і дітлахи можуть покататися на велосипедах чи самокатах, і безпроблемно у будь-яку погоду можна під’їхати на авто.

І, як вирішили бобричани гуртом на раді вулиці Федоренка, відтепер щороку у другу неділю липня тут будуть відзначати день народження своєї вулиці – із дружнім застіллям, жартами, піснями і танцями. Ось так народжуються локальні традиції – чудові та приємні.  

Текст – Віра Загородня, фото – Анастасія Сиволожська

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь