Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ: РОЗГЛЯНУЛИ ПОТОЧНІ ПИТАННЯ З ЖИТТЯ ГРОМАДИ

Дата: 22.07.2021 21:49
Кількість переглядів: 395

У  середу, 21 липня ц.р., у Бобрицькій сільській раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На розгляд членів виконкому виносилося десять питань. Головувала на засіданні сільський голова О.Штефан.

 

Перше і друге питання в порядку денному були присвячені розгляду бюджету територіальної громади. Доповідала з обох питань начальник фінансового відділу Бобрицької сільської ради Лідія Сасько. Зокрема, члени виконкому, заслухавши доповідача, затвердили своїм голосуванням рішення «Про виконання бюджету Бобрицької сільської територіальної громади за І півріччя 2021 року» та «Про внесення змін до бюджету».

 

Далі розглядалося питання про надання матеріальної допомоги при народженні. Члени виконкому вирішили надати матеріальну допомогу при народженні жительці села Синявка Тетяні Більніцькій та жительці села Козарівка Галині Кононенко.

 

Розглянувши заяви про надання матеріальної допомоги на лікування, що були подані на розгляд виконкому, його члени затвердили список таких осіб. До нього ввійшли К.В. Легенька (с.Бобриця), Н.В. Тараненко – на лікування Н.Г. Хорош (с.Козарівка), О.В. Браун (с.Потапці), І.М. Гейко (с.Бобриця) та В.І. Гайдай (с.Тростянець).

 

Допомоги на поховання рішенням виконкому було виділено громадянам Н.Г. Кучі - на поховання батька Г.П. Сторчеуса (с.Грищинці), М.І. Байдак - на поховання матері О.В. Хорош (с.Козарівка), М.І. Слюсаренку - на поховання батька І.К. Слюсаренка (с.Козарівка) та А.В. Боченко - на поховання матері О.А. Петренко.

 

Наступними розглядалися питання про присвоєння поштових адрес окремим земельним ділянкам у різних населених пунктах та внесення змін до адреси будинку в с.Григорівка.   

 

На завершення засідання виконкому з інформацією про стан торгівельного обслуговування на території Бобрицької сільської ради виступила заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Л. Коробочка.

 

Із усіма рішеннями, що були прийняті на засіданні виконкому можна буде ознайомитися на офіційному сайті Бобрицької сільської ради в розділі «Архів документів», що будуть оприлюднені у встановлений законодавством період.

 

Текст – Віра Загородня (фото – з архіву)

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь