Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ТУРБОТОЮ ВИМІРЮЄТЬСЯ ЛЮДЯНІСТЬ

Дата: 28.07.2021 12:58
Кількість переглядів: 517

У середу, 28 липня 2021р., до Бобрицької сільської ради завітали з подарунком гості – депутат Черкаської обласної ради, регіональний директор ВП «Степанці» ТОВ «НВФ «Урожай» Володимир Братаніч, представник Благодійного фонду «МХП – Громаді» Світлана Березань та депутат Бобрицької сільської ради Микола Фесенко.

  • Коли люди працюють у комфортних умовах – тоді й віддача від їхньої праці відповідна – результативна, - пояснює В.Братаніч. – Нещодавно керівник ТОВ «НВФ «Урожай», депутат Черкаської обласної ради Олександр Воскобойнік, перебуваючи із робочою поїздкою у Бобрицькій громаді, відгукнувся на прохання сільського голови Олени Штефан допомогти у створенні комфортних умов для працівників та відвідувачів установи. І ось сьогодні, виконуючи почесну місію, що її нам делегували О.Воскобойнік та Благодійний фонд «МХП – Громаді», передаємо на потреби сільської ради кондиціонер, який стане хорошою підмогою у створенні сприятливого мікроклімату у залі для проведення засідань та прийому громадян сільської ради.

Від імені адміністрації та колективу працівників Бобрицької сільської ради гостям та благодійникам дякувала і висловлювала щирі побажання всіляких гараздів заступниця сільського голови з питань  діяльності виконавчих органів Людмила Коробочка:

  • Ми щиро дякуємо нашим партнерам і благодійникам - ТОВ «НВФ «Урожай» і Благодійному фонду «МХП – Громаді», які завжди йдуть назустріч у питаннях співпраці з нашою громадою. Дякуємо за те, що щиро переймаєтеся сьогодні тим, як створити комфорт для наших працівників та відвідувачів адмінприміщення сільської ради. Здавалося б, ніби дрібниці, але з отаких приємних моментів складається одна велика істина: саме турботою вимірюється людяність. Ці риси притаманні усім вам - тим, хто відгукується і робить заради людей і громади загалом хороші справи. Дякуємо вам за людяність. Хай примножується ваше бажання творити хороші справи і нехай воно завжди повертається у стократ більшим добром.

 

Текст, фото – Віра Загородня

 Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь