A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ВІД КРЕАТИВНИХ ІДЕЙ – ДО РЕАЛЬНИХ ПРОЄКТІВ

Дата: 12.08.2021 15:48
Кількість переглядів: 506

Як повідомляє ВО «ЧЕРКАЩАНИ» (м.Канів) на сторінці в соцмережі Фейсбук (https://www.facebook.com/kaniv.vo.4k/photos/pcb.3002332143368825/3002316956703677), днями радниця голови Черкаської обласної ради, помічник-консультант депутата облради О.Воскобойніка Наталія Старікова в рамках заходів Дня інформування громадськості Канівщини ознайомилася з підготовчими роботами з реалізації проєктів від БФ «МХП-Громаді» в Бобрицькій територіальній громаді.

 

Маючи незначний бюджетний ресурс і водночас - найбільшу територію та кількість населених пунктів, що ввійшли до складу новоствореної громади, керівництво громади разом із депутатським корпусом сільської ради запроваджують алгоритм залучення громадськості до участі в конкурсах проєктів та грантів, спрямованих на розвиток самої громади.

 

Така синергія активності зробила 2021 рік переможним стартом участі в конкурсі мікрогрантів від БФ «МХП-Громаді», де Бобрицька ТГ виграла 7 проєктів - найбільше з-поміж сусідніх громад Канівщини.

 

Завдяки ініціативі найбільшої депутатської фракції ВО «ЧЕРКАЩАНИ» в Бобрицькій сільській раді в громаді затверджено Програму підтримки громадських ініціатив (прообраз Громадського Бюджету), яка вже на старті реалізації будь-якого виграного проєкту чи гранту надає гарантовану фінансову підтримку у розмірі до 50% від загальної вартості проєкту.

 

Разом із начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Бобрицької сільської ради Анною Бабенко та помічником-консультантом депутата Черкаської обласної ради В.Братаніча Михайлом Фесенком радниця голови Черкаської обласної ради Наталія Старікова відвідали Грищинецьку школу, а також с.Литвинець та Інклюзивний Центр, де наразі ведуться активні підготовчі роботи до завершення реалізації проєктів уже в найближчій перспективі.

 

Коментуючи таку активність Бобрицької ТГ, Н.В. Старікова зауважила: «Де є співпраця влади, депутатів і громади – там є результат і перспектива розвитку».

 

Фото – із сторінки ВО «Черкащани» (м.Канів) із сторінки в Фейсбук: https://www.facebook.com/kaniv.vo.4k/photos/pcb.3002332143368825/3002316956703677

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь