A A A K K K
для людей із порушенням зору
Бобрицька громада
Черкаська область, Черкаський район

ПРЕДСТАВНИКИ БОБРИЦЬКОЇ ГРОМАДИ НА ЧОЛІ З СІЛЬСЬКИМ ГОЛОВОЮ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗАХОДАХ, ПРИСВЯЧЕНИХ 80-Й РІЧНИЦІ ОБОРОНИ КАНЕВА ВІД ФАШИСТКО-НІМЕЦЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Дата: 17.08.2021 21:49
Кількість переглядів: 361

Як повідомляє інтернет-ресурс Канівської міської ради (http://kaniv-rada.gov.ua/news.php?p=4819) у понеділок, 16 серпня ц.р., у Каневі та в межах території Бобрицької сільської ради проводилися заходи з відзначення 80-ї річницї завершення героїчної оборони міста та його околиць від фашистсько-німецьких окупантів у роки Другої світової війни.

 

У заходах, що проводилися на території Бобрицької сільської ради, зокрема, біля пам’ятного знаку на честь воїнів 26-ї армії, що розташований на  північно-західній околиці Канева (висота 101), взяли участь окрім делегації від міста Канів і представники Бобрицької громади. Очолювала цю делегацію Бобрицький сільський голова Олена Штефан.
 
Під час мітингу біля пам’ятного знаку виступили голова Канівської міської організації ветеранів В.Тулін, заступниця Канівського міського голови Г.Москаленко, директор Музею ветеранів війни і праці В.Балан, вчитель історії КЗ «Бобрицький ліцей» Н.Васянович та інші учасники зібрання.

 

З нагоди цієї дати відбулася церемонія покладання квітів до пам’ятного знаку. Присутні вшанували полеглих Героїв хвилиною мовчання.

 

– Канівський плацдарм – це військова операція, якою може пишатися наше місто, літопис війни в Україні. Тут, на березі Дніпра, наші полки і дивізії впертими оборонними боями зуміли зупинити ворога на довгих два тижні та заклали основу наших майбутніх перемог, – підкреслив, виступаючи перед присутніми, голова Канівської міської організації ветеранів Василь Тулін.

 

Нашим святим обов’язком є вшанування пам’яті Героїв, які віддали життя, захищаючи рідну землю. На цій думці сходилися виступаючі на мітингу та всі присутні.

 

Сектор інформаційно-організаційної роботи Бобрицької сільської ради


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь